Vrchní, prchni!

85%

Komentáře a recenze 38

Dle počtu bodů
miza
miza
2 336 bodů
8.5
Takový je život.Jednou jsi nahoře,jednou dole.A hláška ten nebourá,ten leští to je skvost automobilového průmyslu.Vždyť hadrák to bylo unikátní auto.Prostě humor jak má být a klenot naší komediální tvorby.
Jonák
Jonák
1 665 bodů
10
Rozhodně jeden z nejlepších českých filmů vůbec, z doby, kdy více-méně každý film byl kvalitní a stál za něco. Klasicky skvělý scénář Zdeňka Svěráka - mnoho hlášek, které naprosto zevšedněli a sám je rád cituji, při kombinaci super herců, režie, tvoří fajn originální a zábavný děj který si užijete. A mimochodem, už je to přes 40 let starý film, neskutečné, jak ten čas letí :)
  • Konstatní hudba, která doprovází celý film
  • Vtipný děj
  • Super herci
brbla666
brbla666
1 534 bodů
10
Stěrače stírají- nesmrtelná hláška
hroufie
1 416 bodů
8.5
Jeden z nej
Ciiiri
Ciiiri
949 bodů
5.5
I když je to česká klasika, film mě moc nenadchnul. Nemusím ani moc Abrháma i když je kvalitní herec. Film plný vtipných hlášek, které jsou dnes již klasika. Film také provází skvělá písnička.
myllyn
myllyn
885 bodů
8.5
Inženýr králík, takhle se striskat za bílého dne ze se nestydite, sterace stiraji, světla svítí, ostrikovace ostrikuji... sousede to vidite ze ty sterace stiraji, to přece nemusite rikat, to prece vidite. To jsou ale legendarni hlasky, ktere si pamatuji vsichni.
marvan
marvan
616 bodů
8.5
Legendarni film s J. Abrhamem, dnes dokonce zastavka busu v Praze ve jmenu tohoto filmu, na Zizkove...
memphistto
499 bodů
9
česká klasika, která pobaví. A její hlášky jsou legendární dodnes :) vždycky se znovu rád podívám. Hold stěrače stírají :D, že ano :D
samik
324 bodů
9
Koncert pana Abrháma !!
Stoupa34
270 bodů
7.5
Stěrače stírají, klakson troubí - nezapomenutelné :-) Jednoduchý příběh, příjemná komedie, nesmrtelné hlášky.