Ba Xian fan dian zhi ren rou cha shao bao

67%

Zajímavosti 4

  • Média později roznesla, že Wong Chi Hang zbytky těl obětí servíroval hostům. Toto však nikdy nebylo dokázáno a pozitivně zjištěno. Proto je to považováno spíše za "urban legend", která se stala nejvyprávěnější kriminální historkou v Macau, Hong Kongu a Kuang-tungu.
  • Film volně vychází ze skutečné události, ale není přesnou rekonstrukcí. V roce 1985 vyvrhlo moře v Macau kusy lidských těl. Policie zjistila, že by se mělo jednat o ostatky čtyř osob. Po osmi měsících policie obdržela dopis, kde bylo varování a informace o zmizení deseti osob - majitele restaurace "Baat-Sin", dalších osmi členů jeho rodiny a jedné najaté pracovnice. Policie po delším vyšetřování zajala pracovníka jménem Wong Chi Hang, který se nakonec přiznal k zavraždění všech deseti osob. Před tím, než měl proběhnout soud, však Wong Chi Hang spáchal v cele předběžného zadržení sebevraždu.
  • Anthony Wong Chau-Sang získal za hlavní roli v tomto filmu cenu na 13th Hong Kong Film Award v roce 1993 jako nejlepší herec v hlavní roli.
  • Jedná se o jeden z nejextrémnějších, nejnásilnějších a nejbrutálnějších filmů v historii...