500 dní se Summer

77%

Komentáře a recenze 32

Dle počtu bodů
salisbury
salisbury
1 101 bodů
8
Netradičně reálně baladicky laděný love song. Tato píseň zní příjemně v uchu i nijak výrazně se nechvěje falší. Bylo by zajímavé kdyby byl napsán další opus s názvem 500 dní s Autumn, který bych si rád zařadil do svého posluchačského repertoáru i doufal, že nedojde ke ztrátě kvalitního záznamu navýšeného tímto počinem.
RafCapone
RafCapone
518 bodů
8
Krásně vizuálně a scénáristicky zpracovaná romantická komedie. Nečekal jsem tak pohodový film. Není tlačený, jen lehce idilický. Všichni herci jsou skvěle vybraní, a mají moc pěknou chemii. Jen trochu zvláštní klišé konec a pomalý rozjezd.
  • herci
  • lehkost
  • vizuálně moc hezké
  • pomalejší úvod do stylu filmu
  • konec je spíše idilka
milda.sleha
411 bodů
8
americké love story málokdy už dokáží překvapit... patří mezi nejfrázovitější žánry... ale občas něco přece jen vybočí... takže si dejte 500 dní se summer... :m)
richard.strelak
richard.strelak
251 bodů
8
Tento snímek mám rád pro svou atmosféru a pojetí. Webb svou prvotinou opravdu zaujal a od té doby nic lepšího nepřinesl. Má to skvělý hudební doprovod a super herecké obsazení, Gordon-Levitt se mi tady líbí nejvíc. Scéna s očekávaním a realitou je naprosto skvělá.
KajlQ
KajlQ
221 bodů
8
Já na slaďáky moc nejsem a netuším proč jsem se chtěl na film podívat, každopádně toho rozhodně nelituji. 500 days of Summer není úplně romantický film, je o lásce taká jaká umí být. Já jelikož oplácaný soplák nezažil nikdy lásku od ženské bytosti a jediná moje romantická (sexuální) zkušenost byla, když se random žena v MHD omylem dotkla mého mezinoží, musím uznat že to byl opravdu dojemný příběh, ale i přesto jsem se i zasmál. Vizuálně je to co si budem, nádherné. Postavy jsou velmi sympatické a hnedka si k nim vybudujeme nějaký vztah, který se drží po celou stopáž. Herci byli taky skvělí. 500 days of Summer nenudí, není ani chvilku klišé a není typický slaďák a to je proč je tak skvělý. 86%
jahudka
jahudka
151 bodů
10
Hodně mě bavil IKEA humor, ale děj není jen o zábavě a romantice. Příběh je zajímavě odvyprávěn a má i celou řadu dramatických scén.
Kozetka
51 bodů
9
Roztomilá komedie s neočekávaným vyvrcholením. Ač romantický film, vymyká se zaběhnutým klišé. Nabízí oddych i něco pro přemýšlivé. Podobný snímek žánr již dlouho postrádal.
EDEK
EDEK
19 bodů
10
Skvělá romantická a komediální komedie se Zooey Deschanel