Texaský masakr motorovou pilou

62%

Komentáře a recenze 26

Dle počtu bodů
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
7.5
Našláplá řezanina Michaela Baye v podání režie Marcuse Nispela.Úchylný,psychopatický,americký,mrazující prostředí co k hororu patří.Vše hororově krásně naservírováno a prostřeno - přeji dobrou chut' !
alexik789
2 512 bodů
7
Jsem fanynka hororů (a kdo ne). Tento film se mi určitě líbil a líbila se mi skvělá myšlenka celého příběhu. Musím přiznat, že jsem se také té motorovky bála a představovala jsem si, jak bych se asi já cítila na místě těch lidí. Asi dost vyděšeně!
harry456
harry456
2 437 bodů
5
Čekal jsem to strašidelnější.
karlik4801
1 942 bodů
5
Takový masakr jsem tedy vážně nečekal. On to totiž vlastně masakr není. Bavil jsem se ale u psychoušské rodiny. Hlavní a největší plus u tohohle snímku je Ed Gein. Tedy, že je to natočeno na jeho motivy vražd. To co těm ženám prováděl je tu celkem dobře zachyceno, samozřejmě ale na nějakých dementech.
brbla666
brbla666
1 534 bodů
9
klasika.
Dootys
Dootys
850 bodů
5
Další z 'kultovních' hororů, který jsem musela shlédnout, abych byla v obraze. Asi mě prostě tenhle typ nebaví, ale tohle bylo takové utahané, uječené a každou chvíli jsem měla hlavu v dlaních, protože některá z postav udělala naprosto debilní rozhodnutí a chovala se úplně hloupě jako v kterýmkoli jiným vyvražďovacím hororu. Jessice jsem jediné fandila a doufala, že aspoň ona to přežije, vidláci byli všichni na ránu pěstí a zbytek osazenstva v autě jakbysmet. Asi jsem na tyhle slashery už stará, ale povinnost splněna a už to víckrát vidět nemusím.
DoomSlayer
DoomSlayer
235 bodů
9
Za mě jeden z nejlepších remaků. Respektuje originál a zároveň si jde vlastní, mnohem krvavější, cestou. Tak se to má dělat.