Vesničko má středisková

85%

Komentáře a recenze 46

Dle počtu bodů
javor6
javor6
530 bodů
10
Viděl snad každý, chválil snad každý. Na tomto filmu je vidět dokonalost českých ručiček. Naprosto kultovní záležitost. Jen škoda, že američani tohle vůbec, ale vůbec nepochopí... tady měl totiž přijít pan Oscar, šlápnout na špalek, chytnout se za rozkrok a zezlatnout. Naprostá dokonalost, která nemá v Čehách konkurenci a pokud bude současná tvorba v ČR pokračovat i dál na stejné úrovni, je to dílo nepřekonatelné.
barborasalome
barborasalome
522 bodů
10
Tento film zraje jako víno, čím vícekrát ho vidím, tím ho mám radši.
dubjanka
416 bodů
9.5
Milá, česká komedie. Tak milá, že nejedna hláška z tohoto filmu zlidověla. Super scénář, báječné obsazení. Oddechovka jak má být.
byland
309 bodů
9
Česká klasika, která neomrzí.
knihovna1
283 bodů
10
Tento film miluju. čím jsem starší, tím si film víc vychutnávám a nacházím v něm i skryté zakázané hlášky. Skvělé obsazení hereckých mistrů. Scénář a režie dvou mistrů jen potvrzují vynikající výsledek. ve filmu se odráží tehdejší doba, režim a povaha Čechů.
Stoupa34
270 bodů
10
Otík - kultovní postavička :-) Krásná česká komedie, která potěší. Hlášky z filmu mají své místo nejen u pivka ale i v běžném životě. "Kocháte se doktore" to je nesmrtelný
Katka7
266 bodů
10
nezapomenutelný humor, hlášky, které ani já nezapomenu
KarlosPHA
199 bodů
10
Vždy dobrá a už nikdy bohužel neopakovatelná.
vilma1
119 bodů
9
Bezva film
Sajrajt
119 bodů
9
Skvost z doby, kdy filmaři hledali náměty spíše ve svém okolí než ve svém rozbolavělém nitru. Film, který i díky velké vyrovnanosti výkonů s léty zraje