Hellraiser

70%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
4
Musím súhlasiť s Rex Mundi, Hellraiser je taký ohlodaný, až sa čudujem, že sa ešte stále považuje za kultový. Takto to vyzerá, keď sa dobrá hororová téma spracuje diletantsky. Ale hej, je to klasika. (2010-10-18) | Pridávam hviezdičku. ;) (2021-12-25)
karlik4801
1 942 bodů
3
Veliké zklamání, čekal jsem mnohem lepší horor. Po dějové stránce mi skoro nic nevadí. Jen mi chyběla atmosféra, ta děsivá atmosféra, která vypadá zatraceně dobře. Ani výběr herců se mi moc nezamlouvá. A na tu dobu, kdy byl Hellraiser natáčen se využili hodně kvalitní masky a kostýmy.
DoomSlayer
DoomSlayer
235 bodů
6.5
Po prvním zhlédnutí obrovské zklamání. V budoucnu se na to ještě někdy podívám, tak snad mi to sedne víc.
Mikeblackie
113 bodů
9.5
Skvely film dle jeste lepsi predlohy. Kdo necetl, at sahne po Hellbound Heart. Zazitek je zarucen. :)
ergotoxin
71 bodů
9
"No tears, please. It's a waste of good suffering." Clive Barker přišel s na svou dobou průlomovou kombinací nadpřirozeného hororu, zločinu z vášně, sadomasochistické estetiky a rozrušujících vizuálů, kterou navíc doprovázela ikonická hudba mladého skladatele Christophera Younga. Hellraiser má samozřejmě stařičké efekty, jeho stísněná atmosféra ovšem dokáže zapůsobit i dnes.
Smazaný uživatel
0 bodů
8
Dlouho jsem se tomuhle filmu vyhýbal, což byla velká chyba, protože je to výborný horor s originálním příběhem. Možná nedosahuje takových kvalit jako ostatní klasiky z 80. let, ale i tak podle mého patří mezi hororovou špičku!