Saw 2

68%

Komentáře a recenze 35

Dle počtu bodů
cerfik
cerfik
7 890 bodů
7
Kvalit původního Saw toto první pokračování zdaleka nedosahuje, už je zde kladen mnohem větší důraz na brutální podívanou než na psychologii postav a to filmu zjevně škodí, přitom potenciál tu byl tolik nesklouznout. Ale stále se jedná o jednoznačný nadprůměr v žánru a příběh není vůbec hloupý a hra s psychikou postav je taky na úrovni. Ještě doporůčeníhodné pokračování.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
8
Druhé PILA má stále ještě dostatečně ostré zuby na to, aby Vás udržela v napětí po celý film. Více očekávané, více pastí, více brutality, více hráčů, více vrahů? Se7en+Cube=Saw II
saboter
saboter
3 564 bodů
9
Skvělé pokračování.Jen je škoda prakticky celé vymizení atmosfery z jedničky druhý saw zkrátka míři na brutalitu a příběh.
harry456
harry456
2 437 bodů
6.5
Nejlepší Saw ze všech dílů.
Foltest
Foltest
1 304 bodů
6
Snímek je o dost horší než první díl. Člověk se u toho už ani moc nebojí. Výrazně ubylo dramatických momentů a napětí. Celému filmu bych nejradši dal jednu nebo dvě hvězdy. Je zde však jistý prvek, který Saw 2 vytahuje na tři hvězdy. A to je naprosto famózní a fenomenální poslední desetiminutovka. Takové překvapivé a skvělé zakončení jsem snad ještě neviděl. Naprosto úžasný zážitek. Bohužel zbytek filmu byl opravdu velmi špatný. Nefungovala ani zápletka s hledáním unesených, ani samotná hra o přežití. Třeba nechápu, proč ten jeden svalovec vraždil, když to všichni měli akorát napsané zezadu. Nemohli si to snad vzájemně přečíst. Konec byl ale naštěstí perfektní.
Pavliss
Pavliss
900 bodů
7
Celou tuhle „maškarádu“ sledují na monitorech policisté v domě vraha, jenž se schválně nechá vyčmuchat hned v úvodu filmu.
Liki12
446 bodů
7
Zahrajem si takovou hru. Žít nebo umřít. Důmyslné zbraně, smrti a poznání, kolik krve jsi ochoten ztratit, abys zachránil svůj život. A detektiv Mathews má 2 hodiny na záchranu syna......Hlavně začátek nemá potřebné tempo, třeba jako první díl, ovšem postupně se to zlepšuje. Hlavně filmařské věci jako kamera a střih poutají mojí pozornost k ději, který je místy nudnej. Policajt se mi zdá vcelku trapnej a občas to připomíná spoustu viděného. Ale poslední čtvrthodinka na to dá (skoro) zapomenout. Má lidské pokolení vůli přežít? Přesvědčte se! Game over.
Petra8619
Petra8619
329 bodů
8
Dle mého dvojka lepší než jednička. Pamatuji si, jak jsem v kině byla úplně šokovaná z toho konce... Aneb měli bychom dodržovat pravidla hry... Napínavé. Já jsem se na to dívala s často rukama přez oči.. některé scény fakt bléééé