Superúčetní

62%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Superúčetní přinesl po předchozím díle mírné zlepšení,ale opravdu jen velmi mírné. To čím je tento díl nejzábavnějším a filmovějším je samotná zápletka,která nám postavu Fantozziho představuje od pravěku do budoucnosti. Opět nechybí ani Fantozziho "krásná" žena s "krásnější" dcerkou.
Pete69
Pete69
30 100 bodů
6
Superúčetní je taková vložka do reálných Fantozziho příhod. Odehrává se od zrození světa až do budoucnosti a bere si na paškál historické události i báje ve kterých je Fantozzi vždy za smolaře a nešiku. Film stojí na stejných základech a pobaví. Závěr je slabší.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Další sbírka Fantozziho skečů. Jak už to bývá - něco je fain, něco je zase horší. Jako oddechovka na tyhle letní sobotní dopoledne tohle ale celkem funguje. 6/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Klasicky zábavný účetní co baví a baví a baví... V tak trochu jiném podání.
avenis
avenis
8 274 bodů
7
Další recyklát Fantozziho. A začínáme od Adama. Tedy od Ugina. Tomuto dílu se nedá upřít originalita. Zasadit Fantozziho do různých historických období, to je konečně nějaká změna. Pak lze odpustit i stále se opakující prvky všech filmů,jako "Sedněte si!" "Není tu židle." "Sedněte si!!" Chybí tu signora Silvani, ale je tu všudypřítomná kamená činka. (29.1.2013)