Superúčetní

62%
Superúčetní
Superúčetní

Bůh stvořil Fantozziho. A na jeho naléhání Bůh pokračoval - stvořil jeho ženu a krásnou dcerku.
Bůh chtěl stvořit člověka, ale bohužel tento pokus skončil stvořením tvora jménem Fantozzi. Ten naléhal, až mu Bůh stvořil i ženu Pinu, které se narodila krásná dcerka Mariangela. Další z příběhů o Fantozzim vám ukáže život tohoto beznadějného smolaře od pravěku až do budoucnosti. (oficiální text distributora)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Superúčetní přinesl po předchozím díle mírné zlepšení,ale opravdu jen velmi mírné. To čím je tento díl nejzábavnějším a filmovějším je samotná zápletka,která nám postavu Fantozziho představuje od pravěku do budoucnosti. Opět nechybí ani Fantozziho "krásná" žena s "krásnější" dcerkou.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Superúčetní je taková vložka do reálných Fantozziho příhod. Odehrává se od zrození světa až do budoucnosti a bere si na paškál historické události i báje ve kterých je Fantozzi vždy za smolaře a nešiku. Film stojí na stejných základech a pobaví. Závěr je slabší.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Další sbírka Fantozziho skečů. Jak už to bývá - něco je fain, něco je zase horší. Jako oddechovka na tyhle letní sobotní dopoledne tohle ale celkem funguje. 6/10

Dodatečné informace

Původní název:
Ich krieg' die Tür immer noch nicht zu (více)
  • Itálie Superúčetní
  • Itálie Ich krieg' die Tür immer noch nicht zu
  • Itálie Superfantozzi
Země původu:
Itálie
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Superúčetní