Agentky D.E.B.S.

47%
Agentky D.E.B.S.
Agentky D.E.B.S.
Známá, nebezpečná a všemi obávaná zlodějka a vražedkyně Lucy Diamondová se vrátila zpět do města. Nikdo o ní ještě nepodal svědectví, protože nikdo její setkání nepřežil. Nastupují tedy na její zlikvidování speciální agentky D.E.B.S., vycvičené pro boj se zločinem všeho druhu. Po přestřelce v restauraci, kde má Lucy schůzku s ruskou vražedkyní, se střetne ve skladišti obávaná zlodějka nejlepší agentkou Amy. Ta se při rozhovoru přizná, že o Lucy píše svoji diplomovou práci, což na ni velmi zapůsobí. Jenom se však otočí, aby zavolala na své kolegyně, nepřítel je pryč. Lucy v autě svému kumpánovi poví, že se s někým seznámila. A když se tato dívka s někým seznámí, tak je to vážné!



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1.5
Pár pěkných tvářiček dobrý film neudělá a jak vidno tak ani průměrný. Za co bych měl dávat nějaké dobré hodnocení? Za to,že jsou velmi hot slečny? za lesbické scény? za to že je film totálně padlý na hlavu? Strašná chujovina,kterou nezachrání ani kdyby tam hlavní hrdinky běhaly nahé.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
2
V maturitních písemkách je ukryt tajný test. Tento test neprověřuje jak umí studentky číst, psát nebo počítat. Ale zjišťuje jejich vrozenou schopnost lhát, podvádět, bojovat a zabíjet. Ten, kdo uspěje je přijat na tajnou polovojenskou akademii. Někdo jim říká svůdkyně, někdo jim říká špiónky, jen blázni jim říkají neviňátka. Ony sami si říkají agentky D.E.B.S Po představení kratičkého promo filmečku nazvaného jednoduše D.E.B.S. dostala režisérka a scénáristka v jedné osobě zelenou a natočila dívčí akčně špionážní film, za který by se nemusel stydět ani televizní kanál Disney Channel. Styl původních Charlieho andílků je stylový v celé své prvotřídní naivitě. Šablonovitý děj, krásné dívky, akce, láska, romantika. Co chtít víc. Snad už jen tu logiku. Je to blbé každým coulem a kdo se na to mimo cílených dívek vydrží dívat déle jak deset minut, vydrží už opravdu všechno.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Už je to tedy dýl co jsem to viděl, ale hodnocení si to zaslouží. Je na co koukat, to je ale vše :-) Bez holek by to byl jasnej odpad.

Dodatečné informace

Původní název:
Agentky D.E.B.S. (více)
  • USA Agentky D.E.B.S.
  • USA D.E.B.S.
  • USA D.E.B.S. - espías en acción
  • USA Eidikoi prakrores G.A.T.E.S.
  • USA Espías seductoras
  • USA Spy Girls - D.E.B.S.
Premiéra v ČR:
14. 7. 2000
Země původu:
USA
Rozpočet:
3,5 mil. USD

Powered byJustWatch