Třetí princ

71%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Evah
Evah
2 151 bodů
7
Pěkná pohádka, na kterou koukám skoro každé Vánoce. Některé části děje mi v dospělosti dávají trochu méně smysl a ten začátek s komedianty mi v dětství trochu naháněl strach + ta hudba v horách. I dnešním dětem má pohádka pořád co nabídnout.
marvan
marvan
616 bodů
7
Hlavni role jako ve Trech oriscich pro Popelku, ale dam prednost jine pohadce, ovsem kvuli hercum je fajn se podivat i na tento film.
zuz
zuz
395 bodů
8
Tato pohádka rozhodně nepatří mezi moje nejoblíbenější.Nelíbí se mi na ní hudba a taková hororová atmosféra,která k pohádce moc nesedí. Šáfránkovou mám ráda a tady byla zase překrásná.Zato Trávníček se mi v této roli moc nelíbil.Prostředí natáčení je hezké ,ale zase to pojmuli jako ,,horor v Adržbachu nebo co,, Vypravěč má příjemný hlas a dodává tomu aspoň trochu pohádkové atmosféry.
milada-horka
milada-horka
223 bodů
8.5
Pod vedením pana režiséra dokázali vžborní herci Pavel Trávníček, Libuše Šafránková, Luděk Munzar, Jana Hlaváčová, Lubomír Kostelka a další v úžasných kulisách Adršpachu a Teplických skal společně vytvořili nádhernou pohádku. Nenechám si nikdy ujít její vysílání.