Megažralok vs. obří chobotnice

23%
Megažralok vs. obří chobotnice
Plakát traileru

U pobřeží Kalifornie se po milionech let probudily dvě smořské nestvůry. Lorenzo Lamas a jeho tým je musí zlikvidovat, protože ničí vše, co jim přijde do cesty!




Pete69
Pete69
30 148 bodů
3
Jako první jsem viděl film Megažralok versus crocosaurus, který byl podobného ražení, ale snad ještě horší, než tento jeho předchůdce. Rozhodl jsem se tedy s notnou mírou masochismu pustit do celé čtyřdílné série a megažralokovi. Je to film čtvrté cenové, déčkový kousek s triky pochybní kvality a herci, kteří se s tím opravdu nemažou, za zmínku stojí snad je alespoň průměrný výkon Lorenza Lamase, který byl suverénně nejlepší herec. Trpnost, náročný divák nekvalitních filmů si užije své.. neustále se opakují věty jako: Pozor, blíží se obrovský objekt, palte! 3.2.1. ááááá.. roztřesená kamera, která má navozovat pocit, že se něco děje.. no pecka :)
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 455 bodů
1
Kdysi se ve filmech o příšerách používaly nekvalitní loutky a šlo většinou o vysokorozpočtové filmy, nyní se používá nekvalitní CGI, které je určeno jen pro filmy nízkorozpočtové. A nejen to. Dříve byla snaha mít alespoň nějaký smysluplný scénář. Tady se na logiku nemyslí a bohapustě se plácá páté přes deváté. Hlavně že se to hýbe a něco se děje. Takže tu máme obrovského žraloka a obrovskou chobotnici. Proč ne? Jenže tak, jak je scénář vystavěný, by se daleko víc hodil do komiksového zpracování než do filmu. Není tu žádná hloubka a hlavně žádná pointa. Postavy jsou nezajímavé a svým chováním možná děsivější než samotná monstra. Filmové studio Asylum je proslulé filmovými braky, které jako by se vrátilo k brakové filmařině padesátých let. Sledovat takový film lze skutečně jen s obrovským sebezapřením, diváckou odvahou a zatemněnou myslí. Ano, fantazii se meze nekladou, ale v tomto případě se přece jen doporučuje sledovat jen na vlastní nebezpečí.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
0
Strašně nezáživné.

Dodatečné informace

Původní název:
Mega Shark vs. Giant Octopus (více)
  • USA Megažralok vs. obří chobotnice
  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
  • USA Megatiburón contra Pulpo Gigante
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Megažralok vs. obří chobotnice