Pidihajzlík

56%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5
Normálně mám filmy od rodiny Wayansu dost rád,ale Pidihajzlík je dost ujetý i na mne. Jako celek je to dost nevyrovnané. Některé scény jsou přímo geniální a fakt jsem se u nich nasmál,ale spousta scén je zde hodně trapná a smích si vážně nezaslouží. Koneckonců samotná zápletka je dost střelená,takže k tomu tento typ humoru vlastně i sedí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Komedie, při které záleží jestli vám sedí styl šílenců Wayansových. Malý vychcánek Calvin mě dokázal hodněkrát neskutečně rozřechtat. 6/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
9
Opravdu dobrá, šílená a hustá komedie u které jsem chcal smíchy. Skvělej "prcek" Marlon i jeho brácha Shawn Wayansovi. Takovýchto filmů může být klidně víc.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
miestami totalna hovodina ale cuduj sa svete obcas to bolo tak infantilne az to bolo vtipne, hlavne shawn wayans je miestami svojou detskostou totalne haluzny. ku koncu to zacina vyzerat ako nejaky extremny klon sam doma ktory nieje prilis vtipny ani napadity, ale celkovo to nie je taka blbost aku som ocakaval podla traileru. a kerry washington v ulohe vanessy je neskutocne naaaaadherna.
Klajnik
Klajnik
8 621 bodů
0
Je to mrdka, ale líbilo se mi, jak toho černýho trpaslíka pochcal pes.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
4
Nemám sílu na odstřel, protože ve skrytu duše mi z toho není na zvracení. Wayansovi překročili hranici únosnosti tolik dementním způsobem, že vznikla guilty pleasure z nejhodnotnějších. Replikoval bych v podstatě všechno, co řekl Cival, takže pouze rozřezávám ukazováček a podepisuju krví.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Tak tohle musíte sledovat fakt tím stylem, že musíte vypnout mozek, protože je to extrémní tupost. Ani nevím proč jsem na to koukal, nesmál jsem se ani jednou, snad jen malé cuknutí koutkem nad pár situacema, ale to nestálo za řeč. Ani nevim proč dávám jednu *.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6.5
Wayans brothers asi už nebavilo natáčet Scary Movie pořád dokola, tak se vrhli na svoje vlastní komedie. Když vypnu mozek a chci se fakt jenom chvilku pobavit nad poměrně stupidním filmem, tak je pravě Pidihajzlík pro tohle, jako stvořený.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
6.5
Je to sice uplně stupidní film. ale když se člověk trochu uvolní, tak se pobaví a občas dokonce i zasměje...
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Komedie a celkem dobrá.Občas je to i sranda,ale někdy trochu trapas...Na jedno skouknutí dobrý.