Terminátor

85%

Komentáře a recenze 82

Dle počtu bodů
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Je mi jasné, že původní film společně s druhým pokračováním, je zkrátka klasika. Jenže mě první Terminátor až tak moc nenadchnul. Možná jsem radši když Arnold hraje toho dobrého robota, než toho zabijáka. Nic to nemění, že je to fajn akční scifi, které otevřelo dveře takovému žánru.
Schneefee
Schneefee
4 294 bodů
5
Tak jsem diky projekci od kinoboxu poprve videla Terminatora (ja vim, jsem sto let za opicema, ale proste to neni muj zanr...) a musim rict, ze jsem to cekala mnohem, mnohem horsi. Efekty sice vtipne amaterske, ale to se da vzhledem k stari filmu prominout. Horsi uz je to se scenarem, neco tak predvidatelneho jsem uz dlouho nevidela. Celkovy dojem tedy je, ze jednou videt asi staci.:)
  • Arnieho vtipny psychopaticky pohled
evismaior
evismaior
4 254 bodů
8
Tak ano, technicky je to dnes opravdu hodně úsměvné - terminátor se pohybuje fabrikou jak ve starobylé počítačové hře, všechny záběry z budoucnosti se zjevně točily v noci na nějaké blízké skládce, k tomu všichni mají na sobě ohozy a účesy z hlubokých osmdesátek, ale co naplat, když je to začátek a předzvěst skvělého terminátora dvojky a začátek celého dnes už kultovního příběhu s nezbytnou časovou smyčkou zahrnující chlápka odeslaného do minulosti oplodnit Sáru Connorovou...
kubas369
4 086 bodů
8
Terminátor je Cameronův maistrštich první díl sice nedosahuje geniality svého pokračování, přesto kam se na tehle akční nářez hrabe přeceňovanej Avatar. Ze Schwarzeneggera se díky Terminátorovi na dobro stává akční ikona a hvězda první velikosti.
RolandBones
RolandBones
3 583 bodů
10
Tohle je absolutní top kult 80. let. Je k nevíře, že v takové záplavě hloupých béček,jenž v té době vznikla,vznikl za směšný rozpočet nesmrtelná klasika, která ani po letech neztrácí nic ze svého kouzla.Arnold ve své nejnezapomenutelnější roli.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
9.5
Akční Cameron s nejakčnějším Schwarzeneggerem v nejakčnějším obale co může divák vidět.Sci-fi klasika může začít !
Zlobert
Zlobert
3 155 bodů
7
začátek jedné z největších filmových sérií je pro mě docela zklamáním. slaboduchý příběh, příšerná hudba (až na ústřední hudební motiv) a naprostá lhostejnost vůči hlavním hrdinům. jedna hvězdička je tedy za nápad, druhá za velmi povedené herecké výkony, třetí za výpravu a trikové sekvence které jsou i přes slabší rozpočet zkrátka boží.
Edward
Edward
2 487 bodů
10
10/10