Štvanice

55%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 449 bodů
6
Snímek si především pohrává s tradicemi ninjů a to na pomezí současné doby. Příběh o americkém obchodníku, který se do maléru dostane jak slepý k houslím a je svědkem něčeho, čemu by jinak asi ani nebyl schopen uvěřit, není ojedinělý. Scénář ale není nijak špatný. Má to temnější atmosféru a jistou dramatičnost. Povedená kamera a kulisy vytvářejí vskutku úžasnou podívanou a to u každého políčka obrazu. Dojem však hodně kazí velmi slabá choreografie bojových scén. Tak tady se tedy moc nepředvedli. Rozhodně to mělo navíc a je velká škoda nevyužitého potenciálu. Christopher bohužel nemá tak významnou roli aby se nějak předvedl. Finálový souboj to nijak nenahradí. Nemohu tvrdit, že se jedná o špatný film. Svoje určité charisma rozhodně má.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Slušný akční film, ačkoli Lambert má na víc. Na filmu jsou zajímavé exotické lokace i střet kultur, průšvih jsou častá klišé, nicméně natočený je to slušně.
p.a.douch
p.a.douch
8 378 bodů
6.5
Scénárista Pretty Woman a Přepadení v Pacifiku režíruje film. A docela mu to jde. Lambert hraje trochu nevýrazně. Joan Chen se ve filmu moc nezdrží (škoda). Lone a Harada dobrý. Je to sice film z roku 1995, ale podle mě by spíš patřil do osmdesátých let. Dívat se na něj dá a určitě nikomu neublíží.