Bazén

41%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1
Tohle měl být jako horor? To co mělo být děsivé ve mne vyvolávalo pocit smíchu a celkově ty "herecké výkon" byly na pováženou. Scénář,který atakoval hranici odpadu nedokázal vymyslet ani jednu smyslu plnou větu. Čeští herci byli alespoň jednou zase světoví,ale tentokrát se není čím chlubit.
Pete69
Pete69
29 978 bodů
2
Slovy klasika: "Sorry jako." Tohle si nezaslouží ani hlubší komentář, ne že bych je standardně psal, ale tady to je absolutně o ničem horor-nehoror plný přestárlých teenagerů vizuálně třicátníků pijících energeťáky a akce, drama, děs, napětí? Nula...
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Německej slasher natočenej u nás a ještě s několika českými herci. Tohle se němcům opravdu moc nepovedlo. Pořád se snažej napodobit Hollywood, ale tohle jim opravdu nevyšlo ani v jednom bodu. Jednu * hvězdu dávám za lindu fish v tobogánu :-)
Žralok
Žralok
4 087 bodů
6
Celkem v poho film, ale dostalo mě že kamarádka hlavní hrdinky je napřed propíchnutá a nakonec zázračně vstane z mrtvých stejně jako vrah kterýho upálí, podřežou a nakonec zastřelí. Tyhle dva měli vážně hodně tuhej kořínek. Ale jinak se mi ten film vcelku líbil. I když je to vykrádačka Vřískotu a podobných vyvražďovaček.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
4
Velmi slabá káva.Naprosto neherecký výkony s ještě horším scénářem a režie sahající na dno.Vřískot je jiný level Borisi.