Na lince je vrah

53%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Dlouho jsem čekal až se film řádně rozjede a nic. Vždy když to vypadalo že děj vygraduje se ale nic zásadního nestane. Trochu zklamání, ale vypadalo to fakt na dobrý film. Rozhodně měl v sobě potenciál, který nevyužil.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
2
slaby "televizny" beckovy horor, ktory postrada napatie a dokonca aj klasicke lakacky pritomne dnes uz v kazdej jednej blbosti. west dogurvil dokonca aj taku jednoduchu vec a to dat filmu nejake priestorove vnimanie, lebo i ked sa cely film odohrava v podstate len v jednom dome tak vacsinou nie je jasne kde sa prave nachadza kde a ako sa tam dostal...
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Docela průměrný snímek, který má velkou výhodu v tom, že ho natočil obstojnej režisér. Po celou dobu se téměř nic neděje, ale i přesto má snímek slušnou hororovou atmosféru, které, bohužel, ke konci doputuje až k totální trapnosti, a to proto, že se najednou z vraha, který po celou dobu působí velmi chytře až mazaně, stane totální idiot. Nebýt právě toho konce, byl bych ochoten přidat i 1* navíc, tedy spíše jen půlku, kdyby to bylo možné.