Doba ledová 2: Obleva

72%

Komentáře a recenze 32

Dle počtu bodů
saboter
saboter
3 564 bodů
7.5
No a jeto tu obleva je zde no a co ostatní no celkem ujde a pobavý ale příběh je suchej včetně scenaře no zato CZ dabing je perfektní.
Zlobert
Zlobert
3 155 bodů
8
skvělé pokračování. nic jiného snad dodat ani nelze. vy ostatní paka, jděte se bodnout!
Edward
Edward
2 487 bodů
6
6/10
harry456
harry456
2 437 bodů
5.5
Trošku slabší oproti jedničce, ale jinak dobrý rodinný film.
Pavliss
Pavliss
897 bodů
6
Tenhle díl už není tak originální ale furt dobrý pokračování. A to že to vykrádá ostatní filmy, ale to vše jsem připraven odpustit
  • Zabavné vedlejší postavy
  • Humor
kapi128
318 bodů
8
Pokracovani druheho dilu bylo o neco slabsi,ale humor a vtip v teto animovane pohadce byl opet bajecny.Clovek se jak u prvniho,tak u druheho dilu pobavil.Opet fajn
spooneres
221 bodů
6.5
Ono se mi moc často nestává, abych po návratu z kina pořádně nevěděla, o co ve filmu šlo... Stalo se... Z celých 91 minut se mi nejjasněji vybavuje veveřička, kterou tvůrci ztýrali tak, až mi jí na konci bylo strááášně, strááášně moc líto. Potom celkem ještě scénka, kdy pidilenochodi si ze Sida udělají pána ohně, ale jinak prázdno... Na závěr otázka: Kde se tam vzali ti mamuti?
Fargotroniac
Fargotroniac
138 bodů
9
druhý díl povedeného animáku opět dokáže pobavit i překvapit. Téměř vždy jsou další díly o něco slabší než první a ani tentokrát se nejedná o výjimku. I přesto se u animáků člověk skvělě pobaví a opět zaperlí veverka se svým oříškem.
  • Nové postavy
  • Povedený příběh