Maska Junior

24%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2
Nechápu proč má někdo potřebu točit pokračovaní takové valné kvality. To snad nemohli myslet ani vážně. Po skvělé jedničce s Jimem Carreym přijít s tímhle odpadem. Chápu,že je to rodinný film,ale tohle se přece nemůže líbit ani dětem. Viděno jednou a už nikdy více.
Fingon
16 886 bodů
8
Dlouho, opravdu dlouho jsem váhal nad hodnocením Odpad! Přemýšlel jsem i o tom, jestli se náhodou z pekla nevrátil Ed Wood a nějakým zázrakem sehnal osmdesát melounů (a pak mi došlo, že Wood to být nemůže, neboť se převtělil do Uweho Bolla a má s financemi jen o málo menší potíže než dnes.) Zaprvé: tohle není inteligentní komedie v žádném smyslu tohoto slovního spojení. Zadruhé: pokud neznáte One froggy evening a aspoň trochu neulítáváte na animovaných groteskách čili cartoonech, nemáte šanci. Zatřetí: počítačové triky se v poslední době používají opravdu v nadbytečné míře, ale tomuhle to ublížit nemůže.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
1
Ne, to snad nemysleli vážně. Nějaká spojitost s Maskou zde není, akorát jen ten název. Tak primitivní a dětinské.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
0
Film navazuje na původní film s Jimem Carreym. Masku najde psík Otis a předá ji svému páníčkovi. No, a ten si ji jednou vezme a zbouchne svou přítelkyni. Pak se narodí mrně se schopnostmi. Je tam hodně trapná animace a špatné efekty. Působí to dětinsky a vypadá to, že je to cílené pro děti. Původní filmu se to nepřibližuje ani z dálky. Komiksové předloze, kde Maska v každém vyvolává jen to temné si toto nemůže ani přičuchnout. Je to příšerné a já na tom nemám, co vyzdvihnout. - odpad!