Madagaskar

78%

Komentáře a recenze 29

Dle počtu bodů
Jonák
Jonák
1 665 bodů
9
Zde se (podle mě) sice nedá mluvit o nějaké silnější, hlubší myšlence nebo tak, každopádně je to skvělý snímek a svůj účel - jednoduchého animovaného filmu plní skvěle. Osobně jsem v nedávné době sledoval pouze pixar filmy, u kterých je člověk zvyklý vždy na nějaké větší poselství a myšlenku, což zde není, ale rozhodně to není špatně... Film působí po celou dobu velmi příjemně, pěkná animace, vysloveně musím také pochválit skvělý český dabing vč. dobrého překladu různých slovních hříček atd. A právě díky této jednoduchosti řekněme takové té pěkně nenáročné pohodě film hodnotím krásnými 9,5/10.
  • Jednodušší, leč velmi příjemný a pohodový animák
  • Kvalita animace
  • Skvělý český dabing a překlad
Pajmen
1 204 bodů
10
Tohle je pro mě klasika. Můžu se na ni podívat kdykoli a i když už znám asi všechny hlášky, pořád mě baví. Naopak si myslím, že všechny dosavadní díly Madagaskaru jsou povedené. Každý díl je jiný, protože se příběh vyvíjí a s ním i postavy, což se v Hollywoodu moc nevidí. Palec nahoru.
kapi128
318 bodů
9.5
Skvelej animovanej filmecek.Dobrej dej,clovek se bavil a klidne si scenu prehral i dvakrat kdyz na to prislo.Skvelej humor,kdy z vetsiny jsem se opravdu popadal za bricho.Moc se mi to libilo a detem taktez.Ach ti nasi tucnaci:)
Heart
175 bodů
8
Úlet, skvělej díl.
Fargotroniac
Fargotroniac
138 bodů
10
Madagaskar je perfektně povedený animák co zaujme děti i dospělé. Animák má povedené animace, fajn příběh i vtipné scénky.
BEAR
BEAR
60 bodů
7
tohle jsem jako malej žral :O :)
Minigibbon34
Minigibbon34
21 bodů
8.5
Osobně miluji animáče, takže když nějaký je, tak ho musím vidět a skoro neexistuje žádný, který by se mi nelíbil. Jsem asi prostě magor a myslím, že jsou všechny naprosto bombové. Absolutně nejvíc uznávám Animátory těchto filmů, protože to jsou opravdu machři!
adla
18 bodů
7.5
Velmi milá pohádka, která pobaví jak dospělé, tak děti. Filmu také hodně přidává soundtrack, který je podle mě velmi povedený a chytlavý. Zní v uších ještě dlouho po shlédnutí. Film neomrzí a lze pouštět pořád dokola a dokola. Ostatní díly Madagaskaru jsou taky celkem vydařené, ale prvnímu dílu se nevyrovnají