Medvědí bratři

75%
Medvědí bratři

V novém animovaném dobrodružství z produkce studia Walta Disney se vydáme do nádherné krajiny v severozápadní Americe, kde se odehrává příběh chlapce Kenaie. Jeho život se nečekaně změní v okamžiku, kdy jej Velký duch promění v medvěda - zvíře, které mladý Kenai nenávidí nejvíce. Ve své nové podobě se spřátelí s medvědím mládětem jménem Koda a pomalu začíná přemýšlet, jak se vrátit do svého lidského těla. V patách je mu však jeho bratr, který chce Kenaie pomstít, aniž by věděl, že pronásleduje jeho saméhoV dobrodružném příběhu o statečnosti, cti a sebepoznání, ve kterém se objevuje spousta nových a nezapomenutelných postaviček, se mísí dechberoucí animace s city a humorem.




Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
6.5
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
kknk2
kknk2
2 949 bodů
7.5
Když jsem byla malá, Medvědí bratři bývali mojí top pohádkou. Toto okouzlení už sice vyprchalo, nicméně pro mě zůstávají nostalgickou záležitostí a doufám, že mezi zapomenutými disneyovkami neskončí. Cením si originálního a milého (když si odmyslíme pár zásadních momentů) příběhu, naopak hudba se až na výjimky neshoduje s mým ideálem.
alexik789
2 512 bodů
7.5
Můj oblíbený animovaný film, který se bude líbit dětem i dospělým. Děj je okouzlující, pomalu mi to připomíná i Pocahontas, ale myslím, že tohle je ještě lepší. Děti si ho opravdu zamilují a je záruka, že se bude líbit i dospělým.

Dodatečné informace

Původní název:
Brother Bear (více)
  • USA Medvědí bratři
  • USA Brother Bear
  • USA Medvedie srdce
Premiéra v ČR:
19. 2. 2004
Země původu:
USA
Rozpočet:
128 mil. USD
Tržby:
250,4 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Medvědí bratři je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Medvědí bratři


Podobné


Powered byJustWatch