Lovci lidí

50%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 289 bodů
4
Tohle u nás v Libici děláme s lidmi z města taky. Takže pro mě žádné překvapení a spousta stereotypu. I při své hodině a pěti minutách bez titulků to vzhledem k naprosté nevyužitosti stihne nudit.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Další variace na tisíckrát viděné, tentokráte z chladného Norska. Brutalita ucházející, nicméně hlavní ženská postava byla doslova na zabití, takže jsem jednoznačně fandil myslivcům...4/10
lamps
lamps
15 156 bodů
2.5
Jakožto divák, který chová k těmhle konceptům honu na člověka velmi vřelý vztah (často až přehnaně), bývám při sledování otevřen všelijaké špatnosti. Tady jsem byl ale už po pár minutách otevřen leda tomu, aby to co nejrychleji a pro hlavní postavy také co nejbolestivěji skončilo. Přece nemůžete chtít vystavět takový příběh kolem idiotů, kteří jsou více nepříjemní než jejich vrazi, a navrch jen nudně opisovat od hororových vzorů a nepřijít s žádným originálním nápadem. Jen ta hlavní ženská postava alespoň vypadá dobře, ale ono nikoho ani nenapadlo dát její přednosti, které dalece přesahují největší filmařské klady, pořádně na odiv. Nudí to i přes správnou stopáž a pár hnusných záběrů..
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
6
Veskrze průměrná VYBÍJENÁ, kdesi v norských lesích....dočkáte se i kuchání:-P
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Norská variace nebo spíše kopie mnoha lepších hororů, která je jen kopíruje a nepřináší nic nového. Za zmínku snad jen stojí pár hjojně krvavých scén, ale tímto končí.