Lovci lidí

50%
Lovci lidí
Lovci lidí

Lovecká sezóna právě začíná... V létě 1974 vyráží čtyři přátelé na víkendový výlet tábořit v lese. Během cesty jsou ale přepadeni a omráčeni. Když se proberou z bezvědomí, slyší zvuk lovecké trubky. O tom, že se kořistí stali právě oni, není pochyb. A lov? ... Začíná. (oficiální text distributora)




xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
4
Tohle u nás v Libici děláme s lidmi z města taky. Takže pro mě žádné překvapení a spousta stereotypu. I při své hodině a pěti minutách bez titulků to vzhledem k naprosté nevyužitosti stihne nudit.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Další variace na tisíckrát viděné, tentokráte z chladného Norska. Brutalita ucházející, nicméně hlavní ženská postava byla doslova na zabití, takže jsem jednoznačně fandil myslivcům...4/10
lamps
lamps
15 150 bodů
2.5
Jakožto divák, který chová k těmhle konceptům honu na člověka velmi vřelý vztah (často až přehnaně), bývám při sledování otevřen všelijaké špatnosti. Tady jsem byl ale už po pár minutách otevřen leda tomu, aby to co nejrychleji a pro hlavní postavy také co nejbolestivěji skončilo. Přece nemůžete chtít vystavět takový příběh kolem idiotů, kteří jsou více nepříjemní než jejich vrazi, a navrch jen nudně opisovat od hororových vzorů a nepřijít s žádným originálním nápadem. Jen ta hlavní ženská postava alespoň vypadá dobře, ale ono nikoho ani nenapadlo dát její přednosti, které dalece přesahují největší filmařské klady, pořádně na odiv. Nudí to i přes správnou stopáž a pár hnusných záběrů..

Dodatečné informace

Původní název:
Backwoods (více)
  • Norsko Lovci lidí
  • Norsko Backwoods
  • Norsko Manhunt
  • Norsko Manhunt - Backwoods Massacre
  • Norsko Rovdyr
Země původu:
Norsko
Tržby:
1,13 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění