Pták na drátě

64%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
9
Akční komedie s Melem Gibsonem a Goldie Hawk zaručuje ztřeštěnou zábavu na poli honiček, přestřelek, ukecaností a hlášek. Snímek má skvělý švih a jedinou minutou nenudí. Mírné napětí předčí až neuvěřitelná divokost. Tak ukecané hlavní postavy se jen tak nevidí. Vděčný námět nepřekvapí a je využit po komediální stránce na maximum. Snímek je tak velmi žhavá popkornová jízda na letní biják, který mnohé pobaví, potěší či snad donutí přijít na jiné myšlenky.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Akční komedie s výborně vybraným obsazením, kde je řada dobrých vtípků a přepálené zoo finále je opravdu dobrý. Lepší hollywoodská produkce své doby.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4.5
Rádo by komedie slabšího rázu. Nic moc extra, ale přeci jen něco srandy zde bylo. Mě to nějak neoslovilo.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
koniec osemdesiatok a popularna formula dvoch absolutne rozlisnych postav nutenych spolupracovat spolu vo forme mela s goldie. mel hra jednu zo svojich uspesnych variant na martina riggsa (a divacke oko potesi par na zaberov na jeho zadok) ale goldie a jej marianne je len otravna a 90% filmu len jaci, i ked nehanby sa ukazat svoju postavu v neglize co jej sluzi ku cti;-) badham patrill k slusnym remeselnikom, ale nikdy nedokazal prerazit na plno v holywoode, bird on wire ma zopar vynikajucich akcnych pasazi (vrtulnik vs lietadlo a hlavne finale v zoo), ale zvysok nicim extra nezaujme a hlavne skoda ze duo zaporakov bill duke a david carradine nie je vyuzite viac...
p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
8
Ústřední dvojka světová. Duo záporáků správně hnusný. John Badham odvedl pěknou práci. Pěkná komedie, tempo drží a celý film v pohodě uběhne.Závěr filmu v ZOO jsem si vždycky užil a kdykoli se na tenhle film podívám znovu.
  • Hawnová, Gibson, Carradine, Duke
  • pro mě nic
avenis
avenis
8 145 bodů
4
Sama sobě píšu poznámku: "Prosímtě, už se na to nedívej. Sranda to je, ale ten ječák Heleny Friedrichové poslouchat už nechceš. Možná, kdyby to bylo s jiným dabingem. Ale toto už fakt ne! Jo a ta scéna přelejzání po půlmetrové konzole, to se ti zase zvedne kufr. Tak to raději přepni na něco jinýho..." (28.8.2020)
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6.5
Vcelku dobrý akčňák.Hodnotím 65 procenty.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
9
Opravdu dobrý.