Beyond Our Differences

?
Jaké jsou zásadní problémy, kterým dnešní svět čelí? Nakolik se na těchto problémech podílejí dnešní světoví vůdci a největší myslitelé v politice, náboženství, kultuře, umění a vědě? Jak tito vůdci propojují vlastní zkušenosti s vírou a morálkou, když hledají konstruktivní řešení nejpalčivějších světových problémů? V jakém kontextu hrají víra a náboženství zásadní roli při vedení lidstva k větší mírumilovnosti a soucítění?

Právě tyto zásadní otázky se snaží snímek BEYOND OUR DIFFERENCES zodpovědět. Film nahlíží na pozitivní roli, kterou v dnešním světě sehrává víra, a na fundamentální jednotu světových náboženství.

Beyond Our Differences nabízí široké spektrum hlasů a názorů na spiritualitu, které spojuje výraz naděje. K divákům se tak dostává pestrá škála názorů a my doufáme, že každý z nich pochopí tento společný vzkaz plný naděje a svým vlastním vyjádřením víry se potom natolik posílí, že bude moci vyvolat pozitivní změny jak v životě svém, tak i v životech ostatních lidí.

Účinkují: Deepak Chopra, Ram Dass, Thich Nhat Hanh, otec Thomas Keating, Barbara Marx Hubbard, Raine Eisler, Robert Thurman, Sadhguru Jaggi Vasudev, hlas jeho svátosti 14. Dalajlámy, Llewellyn Vaughan-Lee a mnoho dalších...
(kino Světozor, 2009)


Dodatečné informace

Původní název:
Beyond Our Differences (více)
  • USA Beyond Our Differences
  • USA One
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění