Agentura Jasno

74%
Agentura Jasno

Hlavní hrdina seriálu Shawn Spencer je člověk s neobyčejnou pozorovací schopností, bystrým úsudkem a neuvěřitelnou pamětí. Tento jeho talent v něm po celé dětství podporoval a rozvíjel jeho otec Henry Spencer, který od něj očekával, že si zvolí povolání policisty jako on. Tím se však Shawn nestal, po škole vystřídal několik desítek zaměstnání, ale u žádného z nich nevydržel dost dlouho. Vše se změní, když jednou poněkolikáté pouze na základě televizní reportáže odhalí a oznámí pachatele loupeže a stane se tak v tomto případě hlavním podezřelým. Díky svému nenahraditelnému talentu a neuvěřitelné dávce štěstí se mu však podaří přesvědčit některé policisty, že je sensibil. To však má dokázat pomocí při vyšetřování případu. Na pomoc si téměř proti jeho vůli pozve svého kamaráda Guse, se kterým po nečekaně rychlém úspěšném vyřešení případu zakládají detektivní agenturu...





Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Velmi dobrý seriál ke kterému jsem přišel jako slepý k houslím. Skvěle zde funguje mix komedie,kriminálky a mysterióznosti. Neviděl jsem všechny díly,protože mi to čas nedovolil,ale ty díly co jsem viděl,tak nenudily,byly originální a oplývaly barevností.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
6
Už po několika dílech na mě Psych působí snesitelně, ale zároveň jistým způsobem nesympaticky. Jako další seriál, na který je možné koukat, snad si ho i užít, ale oblíbit si ho? To si neumím představit. Je nám předložen hrdina, který nám zřejmě má být velmi sympatický - hláškuje, je chytrý a vůbec - je to hlavní hrdina. Bohužel se ale zároveň chová velmi arogantně a už po pár dílech se tváří, jako bysme ho měli mít rádi - bohužel pro něj si ale sympatie ničím nezaslouží. Postava trousící hlášky a tvářící se cool je dnes snad v každém seriálu a jen to samotné k vytvoření sympatií nestačí. Pokud tedy nepřistoupíte na fakt, že jako hlavního hrdinu ho musíte brát jen a jen proto, že vám nic jiného nezbývá, bude pro vás seriál asi těžo snesitelný.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
7
Pubertální verze všech těch moderních kriminálek s geniálním hrdinou, která si očividně hodně jako inspiraci bere Měsíční svit (ona ta Cybill Shepherd tu jako Maddy nebude náhodou). James Roday však není Bruce Willis a všechny ty hrátky jsou více povrchní než opravdu nápaditě bořící zažité vzorce (kdo by řekl, že o 20 let starší seriál bude mít v tomhle navrch). Ale má to své kouzlo, o tom žádná. I když je většina nápadů na první dobrou, řada z nich dokáže nahlas rozesmát a i některé žánrové epizody se opravdu moc vyvedly (nejvíce mi asi utkvěl v paměti slasher). Agentura Jasno se divákům hodně podbízí a od první minuty jim kulometně mete do tváře, že by se měli bavit. Upřímně to ale trvá, protože zdejší postavy nepřirostou k srdci zdaleka tak rychle (hodně pomáhá Seanův otec, jehož vztahové epizodky se synem jsou opravdu skvělé). Agentura Jasno nemá na špičku ve svém oboru, ale když jí člověk dá šanci, umí se nakonec dostat pod kůži.

Dodatečné informace

Původní název:
Psych (více)
  • USA Agentura Jasno
  • USA Psych
  • USA Enquêteur malgré lui
  • USA Psych - Dilis detektívek
  • USA Psych, s. r. o.
  • USA Uurija Spencer
  • USA Vihjeet hukassa
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění