Blade

50%
Blade
Plakát traileru

Nesmrtelný bojovník Blade, napůl člověk a napůl upír, bojuje proti rozmáhajícímu se upírskému podsvětí, které se snaží postupně vyhubit celou lidskou rasu... (oficiální text distributora)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Blade jako film - ó tak to jooo. Blade jako seriál - ó tak to nééé. Tohle je vážně velmi špatné a vše co jste měli rádi na filmu zde chybí. I hlavní hrdina je toporné dřevo,který nejspíš pobíral hodiny herectví někde ve Venezuele. Jeho projev je zcela k smíchu.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
6
Série měla navázat na filmového Bladea a ono to bohužel nevyšlo. Fanoušci byli namlsaní prvními dvěma díly, takže seriál vyšel na prázdno. Ale že by byl zase tak hrozný se říci nedá. Akční scény mají drive, bohužel ale oproti filmům nejsou tak efektové. Příběhy se snaží být temné, ale na televizi ztrácí mnohé očekávání. Ono nebýt těch filmů, dopadlo by to mnohem lépe, ale jak jsem se již zmínil na začátku, fanoušci jsou namlsaní a tudíž zklamaní..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Bohužel jen koukatelné. Opět někdo nemá své vlastní nápady a mrví jméno tak dobrého filmu. Proč se ze všech nej filmů musí dělat seriály? Škoda.

Dodatečné informace

Původní název:
Blade: The Series (více)
  • USA Blade
  • USA Blade: The Series
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění