Old Firehand

48%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2.5
Co tohle jako mělo být? Když pominu veškerou nudu,která provází celý film,tak mám na jazyku spoustu otázek. Tou nejpodstatnější otázkou je: To si vážně tvůrci myslí,že jsme úplně blbí? To oživení Nšo-či je jako normální věc,která se běžně stává? Film je plný nelogičností a já nad tím nedokázal přivřít oči.
Pete69
Pete69
29 978 bodů
2
Tohle opravdu ne. Prostě to bez Old Shatterhanda nefunguje.
JosefTomas
JosefTomas
9 035 bodů
5
Nechápu logiku, že je Vinnetou náčelník a N-šoči je živá? Ale Oldfirehand je na rozdíl od Surehanda alespoň zajímavým náhradníkem. Ten alespoň nepoztrácí charisma a leč je Oldshatterhand charismatičtější, dokáže s Vinnetouem utáhnout film. Tudíž je sledování ihned příjemnější.
p.a.douch
p.a.douch
8 378 bodů
5
No objektivně bych dal 40 %, ale 10 % přidám za Rika Battagliu v pro něj nezvyklé, kladné roli. Jinak scénář by napsal lepší i chovanec výchovného ústavu. Výprava stála za houby, herecké výkony odpovídají těch 50 %, ale herci tenhle film zachránit nemohli. Chudáci. Záhadou pro mě je, jak přesvědčili Roda Camerona - možná jeho gáže spolkla všechny prachy, a proto taková bída. Takže 50 % a víc ani mrť. Je ovšem třeba říci, že tento film, se tyčí jako Mt. Everest nad pokusy tehdejší NDR o westerny.