Teletubbies

29%
Teletubbies
Plakát traileru

Kouzelný větrník se roztáčí, v TELETUBBYLANDU začíná nový den a čtyři hravé kamarády čekají další dobrodružství a příhody. Fialový Tinky Winky je největší, zelený Dipsy má nejraději černobílý klobouk, žlutá LaaLaa si nejraději hraje s balonem a nejmenší Po, žijí za horami v tajemné zemi, kde se může stát cokoli... TELETUBBIES mají rádi tanec a velmi milují jeden druhého. A dětri budou tyto báječné postavičky také milovat. TELETUBBIES jsou mezníkem v předškolním programu, speciálně navrženém pro malé děti, aby jim pomohl s koordinací zraku a sluchu.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
0
Teletubbies jsou opravdu příšerní tvorové,kteří svým děsem a křehotáním maximálně tak vystraší vaše děti. Každá tahle kreatura symbolizuje nějakou jinou rasu. Tinky Winky představuje Evropany, Po zase Asiaty, Laa Laa Indy a Dipsy Afričany. Pořad byl prý navrhnut pro děti,aby jim pomohl s koordinací zraku a sluchu a já si říkám,to jako vážně?
Psisko59
Psisko59
32 829 bodů
0
Tuto příšernost v produkci BBC TV je potřeba pečlivě ukrýt před dětmi - protože by se právem domnívaly, že dospělí jsou mentálně na úrovni hrabavého ptactva (přesně tak se totiž všechny čtyři různobarevné animované postavičky projevují). Jestli tento animák někdo vytvořil s cílem usnadnit si komunikaci s nejmenšími, tak střelil hodně vedle a jeho tvůrci by se měli omluvit (hlavně vlastním) dětem. Hrůza hrůz, těšící se oblibě především v anglosaském prostředí. Jediný zábavný moment v existenci Teletubbies nastal ve chvíli, kdy americký reverend Jerry Falwell, bývalý mluvčí American Moral Majority, veřejně odsoudil tuto takzvanou dětskou show s odůvodněním, že fialová postavička Tinky-Winky má představovat gaye, protože nosí dámskou kabelku(!), je fialová a nosí na hlavě trojúhelník, což obojí jsou symboly gay-pride (!!) a je ovšem naprosto nepřijatelné, aby předškolní děti měly jakékoliv povědomí o gay chování a zvykaly si na ně jako na společensky přijatelné (!!!).
Pete69
Pete69
29 978 bodů
1
Je to pro nejmenší diváky, kteří se teprve učí první slova a vnímají svět.. o to hůř, že Teletubbies jsou hodně bizární až úchylná záležitost. Když se ale člověk dívá na malé dítě, které to hltá, tak si musí říct: "Asi to něco do sebe má." Proto dávám štědrých 10%.

Dodatečné informace

Původní název:
Teletubbies (více)
  • Velká Británie Teletubbies
  • Velká Británie Telepuziki
  • Velká Británie Teletapit
  • Velká Británie Télétubbies
  • Velká Británie Teletupsud
Země původu:
Velká Británie, USA