Misfits: Zmetci

80%
Misfits: Zmetci

Pětice mladých Londýňanů si odpykává trest za drobné delikty veřejně prospěšnými pracemi. Čekali, že při natírání laviček na nábřeží zažijí jen pekelnou nudu. Zčistajasna se však nad městem přežene podivná bouře s kroupami a do všech uhodí blesk. Jaké je pak jejich překvapení, když zjistí, že získali superschopnosti.

Drsná Kelly, která je v podmínce za rvačku, náhle slyší myšlenky lidí. Curtis býval sportovní hvězda a chtěl se účastnit londýnské olympiády, chytili ho ale za držení drog a noviny z něj udělaly odstrašující případ. Získá schopnost vrátit čas v momentě, kdy něčeho extrémně lituje. Veselá Alisha řídila v opilosti a najednou dokáže lidi, kteří se jí dotknou, přivést do stavu sexuálního šílenství.

Tenhle dar je však spíše prokletí než požehnání. Plachý Simon zjistí, že když ho ostatní nevnímají, stane se neviditelným. Posledním ze skupinky je Nathan, notorický lhář, kterého matka vyhodila kvůli novému příteli z domu. Musí teď žít v komunitním centru. K jeho zlosti se nezdá, že by nějakou schopnost získal. Stále však doufá, že se ještě objeví.

Najednou je pro povedenou partičku sbírání odpadků nejmenší starostí. Nejsou totiž jediní, koho bouře ovlivnila. Třeba jejich kurátor Tony na ně zaútočí v jakési superzuřivosti a Kelly ho v sebeobraně zabije. Tělo zakopou a celou první sérii se snaží zahladit stopy. A jak bouřka zapůsobila na ostatní obyvatele Londýna?

Na rozdíl od klasických superhrdinů nevymění tihle Misfits normální oblečení za kápě a elasťáky. Místo toho zjistí, jak je život nepříjemný, když přijdete ke superschopnosti, po které netoužíte. Misfits jsou svéráznou britskou odpovědí na americké Hrdiny a oplývají černočerným humorem. Za zmínku stojí i působivý soundtrack.





Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Každý seriál,který se vymyká zaběhnutým standardům má u mne dveře otevřené. Misfits si od prvního dílu jedou to své a jde jim to dobře. Jsou vulgární,zábavní,morbidní,špinavý a šílení. Komu by se tahle kombinace nelíbila. Navíc zde výborně zafungoval výběr Londýna jako místa děje.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 285 bodů
6
Vyhypeovaná slátaninka plná amorálního moralizování. Nudné, dávno viděné, neobsažné. Na britský seriál strašně americké a šablonovité. Pověst tento seriál bohužel předchází velmi neoprávněně.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Heroes po anglicku. Během 6 dílů tady jde najít tolik nápadů, že současní Hrdinové můžou jenom závidět...S1-9.5/10, S2-10/10, S3-8.5/10, S4-8/10, S5-?

Dodatečné informace

Původní název:
Misfits (více)
  • Velká Británie Misfits: Zmetci
  • Velká Británie Misfits
  • Velká Británie Kívülállók
  • Velká Británie Neprilagođeni
  • Velká Británie ÕðåñÞñùåò êáôá ëÜèïò
  • Velká Británie Wykleci
  • Velká Británie Οι αταίριαστοι
  • Velká Británie Плохие
  • Velká Británie Покидьки
Premiéra v ČR:
14. 7. 2000
Země původu:
Velká Británie

Podobné


Powered byJustWatch