Podivuhodná dobrodružství rodiny Smolíkovy

79%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Maďarská rodinka Smolíkovy při svých dalších dobrodružství. Seriál se může pyšnit řadou výborně napsaných postav z nichž si divák jen těžko vybere svého favorita. Všechny postavy totiž dokáží výborně pobavit. Animovaná stránka je pěkná a originální. Epizody jsou zábavné a nepostrádají řadu vtipných scén. Škoda jen,že vzniklo pouhých 13 epizod.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 290 bodů
8
Rodinu Smolíkovu jsem pravidelně sledoval a neomrzela mě. Některé díly jsou skvělé a dědeček (pra-pra vnuk) z budoucnosti je skvělý nápad,který mě vždycky pobavil.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Nejůžasnější rodinka na světě. Pěkné a vtipné příběhy co stojí za to.
avenis
avenis
8 220 bodů
8
"Es Em Lomos, ohl se!"
"Pře čte myš."
"Co říká?"
"Prozradím za pět korun."
Nezapomenutelný kreslený seriál mého dětství, který jsem sice vnímala jako poněkud hrubý a škodolibý, ale Ládínkova bohorovnost byla nesmírně inspirující. K nám se seriál dostal až po šesti letech od svého vzniku, ale byl pro nás nesmírně vzrušující a přitažlivý. Každý by chtěl mít Nuniho, pravnuka ze třiatřicátéo století...
Schneefee
Schneefee
4 294 bodů
6
Legendární seriál, který zrejmně pamatují jen starší ročníky, ale kupodivu ani po letech neztratil své kouzlo. Věta „Proč jsem si já nešťastná nevzala Pištu Hufnágla!“ snad už i zlidověla. "Serií" bylo samozřejmě více, ale tahle patří k mým nejoblíbenějším.
bidlobox
3 802 bodů
9
Legendární animovaný seriál od našich maďarských sousedů. Na svou dobu zjevení.