Pro ptáčky

87%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
9
Výborný kraťas,který jsem objevil ve video kompilaci nejlepších Pixarovských animovaných "skečů". Pro ptáčky je i přes svou krátkou délku výtečnou zábavnou podívanou,která je plná originálních nápadu a trefných scén. Animace je klasicky velmi krásná a oku líbivá.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 290 bodů
8
Pěkné, skvělé gagy ptáčků, možná to chtělo zaobalit ještě něčím než tou jedinou pointou - ostatně na nich ty nejlepší kraťasy Pixaru stojí. Jinak ale perfektní.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
10
Co dodat? Prostě paráda.
bidlobox
3 802 bodů
10
Veselý příběh z dílny Pixaru vznikl už na začátku tohoto milénia a podíváme se do nezvyklého prostředí, na telegrafní dráty poblíž route 66. Co na nich najdeme? Jak název napovídá, ptáčky. Ptáčky tolik podobné svými vlastnostmi nám! Novodobé bajky se vypráví pixarovským způsobem, zvykejme si... :)
Jonák
Jonák
1 689 bodů
9
Hezký a vtipný pixarovský kraťas (který, jak je u těchto pixarovských krátkometrážních snímků zvykem má i nějakou tu myšlenku). Animace (na rok 2000) opravdu nadčasová a velmi kvalitní, vše působí velmi příjemným dojmem. Zajímavé také je, v kolika různých (plnohodnotných - celovečerních) filmech na tento kraťas pixar odkazuje.
HezkyHusky
HezkyHusky
150 bodů
8
Naposledy jsem v roce 2021 koukal krátký film Pixaru „Pro ptáčky“ a náramně jsem si ho užil! Animace byla špičková a příběh byl vtipný i k zamyšlení. Způsob, jakým se dotkl témat soudu a přijetí, byl skutečně pozoruhodný. Ten konec mě rozesmál nahlas! Celkově bych tento krátký film ohodnotil 8 z 10. Rozhodně stojí za zhlédnutí pro každého fanouška Pixaru nebo nadšence do animace.