Pařba v Bangkoku

67%

Komentáře a recenze 44

Dle počtu bodů
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7.5
Na jedničku to sice nemá ani náhodou, ale stejně, tenhle párek pařmenů je prostě vtipný. Uplakaný Alan, roztomilá opička a dobrá hudba.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Skvělí film,který překonal veškeré mé očekávání! Je sice pravda,že to je na 99% zkopčená pařba ve vegas ale je to tak skvěle zpracovaný a ohodně víc odvázaný,že se mi to prostě líbilo ohodně víc než pařba ve vegas! Černej humor je prostě boží a ty scény s prasetem, nebo když (spoiler) se Stu dozví,že mu ho strkala "ženská" do prdele je to prostě nezapomenutelný! Po počátečním úžasu a druhém shlédnutí už to taková paráda neni. Ale pořád to je nadprůměrná komedie.
kubas369
4 086 bodů
8
Kupodivu né horší než jednička což jsem nečekal už to sice není taková prdel ale pořád to má něco do sebe jediná změna je v tom že je to o něco šílenější a drsnější.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
7
Pokračování milované jedničky.Tohle není jízda na růžovém kole - tohle je chlapská záležitost..bitches !
farb
farb
2 064 bodů
5.5
Jednička byla jako zjevení - dokonalá a upřímná chlapská zábava. Ale dvojka... No, řekněme, že hranice mého vkusu byla překročena.
karlik4801
1 942 bodů
7
Je to vlastně stejné jako první díl. Kdyby Hangover 2 byl natočen jako první, dostal by určitě větší hodnocení, než dosavadní Hangover 1. Druhý díl je totiž o trochu vtipnější a má promyšlené dementní vtipné scény. Alan je největší rozsekávač poslední komediální doby.
Pedro24
Pedro24
1 504 bodů
5
Úplně to samé jako v prvním případě, jen v jiném prostředí, místo tygra byla opice a Kalifianakis s holou kebulí. Originalita prvního dílu je docela pryč jelikož je to prostě to samé, už od toho probuzení mi bylo jasné kam to směřuje a tolik už mě to nebralo. Parta je ale pořád stejně sympatická, takže ještě jen tak tak zůstanu na 3/5.
lukasopicasso
lukasopicasso
890 bodů
5
Todd Phillips jede CTRL C + CTRL V, akorát mění lokaci... 5/10
Mysteriolord
144 bodů
8
Asi nejslabší parba, ale furt zábaví.
jakubkopenec
jakubkopenec
54 bodů
5.5
Super film moc se mi líbil ale u prvního dílu sem se víc nasmál a navíc tento díl je docela dost okopírovaný od toho prvního takže to bylo tak trochu jako bych znovu podíval na jedničku.