Bourneův odkaz

69%

Komentáře a recenze 48

Dle počtu bodů
Cechulda
Cechulda
1 353 bodů
7
Tento film je drobnou odbočkou respektive časové osy u Bournova ultimáta a Baournova odkazu prostě nesedí. Je to částečně souběžné a částečně jeden díl předbíhá druhý. Rozhodně je to matoucí. Co se týče hlavní role, tak s tím rozhodně nemám problém. Děj je hodně předvídatelný. Je fakt, že v dnešní době je asi těžší uspokojit diváka akčního filmu než v 90 letech, ale režiséři a dramaturgové by si měli uvědomit, že i když je to akční film, tak základem je děj a ne akce. A na tom většina filmů poslední doby ztroskotá.
bafik
710 bodů
7
mazaný snímek. což jsem nečekal bez Matt Damon
Honza 13
613 bodů
8.5
Čtvrtá série, ale tentokrát bez agenta Jason Bourne vypadá také dobře, ale mě tam prostě chybí herec Matt Damon. Opět akční film s pod texem špionáže na té nejvyšší úrovní, kde si člověk není ničím jistý. Kvalitní akční scény, jako vždy.
Annie555
Annie555
354 bodů
7.5
Na předchozí díly to nemá, ale neznamená to, že je to veskrze špatné. Jeremy Renner je důstojnou náhradou Matta Damona, ale i tak to není Matt. Rachel Weisz je skvělá herečka, v tomhle filmu však nedosahuje své slávy. Scénář je plný děr a když čekáte, že se to pořádně rozjede, přijdou titulky.
otto.buchler
33 bodů
10
Perfektní film. Jeden z mých oblíbených