Chůva v akci

55%
Chůva v akci

Tajný agent CIA Bob Ho se rozhodne vzdát se kariéry a vzít si přítelkyni Gillian. Má to však jeden háček - nejprve si musí získat přízeň jejích tří dětí. Když Gillian jede navštívit svého otce do nemocnice, Bob se přihlásí, že se postará o děti. Jeho zdánlivě jasný a jednoduchý plán však překazí jedno z dětí, když omylem stáhne z Bobova počítače přísně tajná data a celá rodina se stává cílem ruských teroristů. 




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
3
Tak i na Jackieho Chana padla krize a natočil infantilní podívanou pro usoplené dětské diváky. Nebýt Jackieho,tak bych tento snímek zcela přešel,ale jeho jméno mne přece jen stále dokáže dotáhnout k televizním obrazovkám. Dle očekávání film není žádný zázrak,ale Chan je takový sympaťák,že jsem to kvůli němu překousl.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 299 bodů
7
Jackie Chan se směle zařadil mezi akční hrdiny, kteří natočili rodinnou komedii s dětmi. Toto započal Arnold Schwarzenegger svým snímkem 'Policajt ve školce' (1990) a přidali se takoví matadoři, jako třeba Vin Diesel, Hulk Hogan nebo Dolph Lundgren. Snímek se dokonce po politické stránce míchání ras velmi dobře hodí do dnešní doby i když je tu místo černocha Asiat. A námětem je přesně takový, jaký je. Hongkongský policajt na nějakou dobu pracuje v Americe a zamiluje se do krásné blonďaté Američanky s dětmi, které zase jeho zrovna nemusejí. Děj je tak jasný. Onen policajt právě s tváří Jackieho Chanana se ty děti snaží získat. A to by nebylo, aby se do toho ještě navíc nezamíchali ruští gangsteři. Klasický americký rodinný film plný dětských schválností a komediální gagů, kde nechybí Jackieho klasické bojůvky a kaskadérské kousky. Film je naprosto pro celou rodinu, kde si každý najde to své. Divačky starostlivou matku, diváci akčního hrdinu, děti a mládež typické rošťárny a schválnosti. Český distributor českým názvem ještě více zvýraznil typické námětové klišé, ale film funguje a to je hlavní. Fanoušci Jackieho Chana se asi k tomuto snímku moc vracet nebudou, což není divu, ale jinak snímek v rámci rodinné filmové zábavy má svá pozitiva.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
5.5
Nepochopitelně zmatený střih. (Jak to v americké produkci bývá.) Scénář občas dětinský a akce obstojná. (Nebýt již zmíněného střihu.) Ale bylo pěkné si připomenout Chana na začátku všemi jeho filmy. Finále ale mohlo být také lepší, ale co už, hlavně že film baví.


Dodatečné informace

Původní název:
The Spy Next Door (více)
  • USA Chůva v akci
  • USA The Spy Next Door
  • USA Špeh od vedle
Premiéra v ČR:
18. 3. 2010
Distributor:
HCE
Země původu:
USA
Rozpočet:
28 mil. USD
Tržby:
66,17 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Chůva v akci je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Předplatná

Powered byJustWatch