Kocour v botách

67%

Komentáře a recenze 41

Dle počtu bodů
Ombak_Penari
2 764 bodů
6.5
Úplně jsem nečekal tu zorrovskou stilizaci, myslel jsem, že to bude klasická shrekovina. Nebylo to vůbec zlé, ale nějak extra nechytilo.
farb
farb
2 064 bodů
5.5
Zhruba na úrovni posledních dvou Shreků - Laciné (co se fórů týče) a víceméně zcela zbytečné.
65David21
65David21
1 829 bodů
8
Krásné a hravé. Bylo to mňamkózní. Zase jsem se po nějaké době cítil jako pětiletý. V animáku padlo několik vtipných hlášek, pár se jich nepovedlo, ale to nevadí. Nemám s tímto vůbec žádný problém. Pohodlných 8/10 to dá. Jsem zvědavý na ten Last wish ;). P.S. konečně jsem zjistil odkud je ten meme s kočkou s packou na ústech!
Jonák
Jonák
1 665 bodů
7
Pěkná animace, super příběh, který mě sice do děje nějak extra nevtáhl, ale i tak jsem si film užil. Český dabing též vcelku povedený (což se ne vždy vidí) a i když příběh neobsahuje nějakou hlubší myšlenku, nebo nějaké větší poselství tak svůj účel, místy vtipného, rozhodně zajímavého příběhu o kocourovi v botách plně skvěle.
Duffman97
Duffman97
1 618 bodů
8
Líbilo se mi to.Sice né tak jako Shrek ale to je jako srovnávat Avengers s Power rangers.Děj byl jednoduchý ale vtipný.Hlavní hrdina pro mě ale nebyl kocour ale Valda Cvalda.To vejce si mě prostě získalo.90%
dráza
dráza
888 bodů
5.5
Náš kluk by se na to vynadíval.
sisisi
sisisi
441 bodů
7.5
Klasický disneyovaký animovaný film. Nepatří mezi mé nejoblibenějši kreslené filmy, mnohem radši mám například Shreka nebo Doba ledová. Myslím si, že za shlédnutí nepochybně stojí a hlas Antonia Banderase je rozhodně další pozitivum.
HezkyHusky
HezkyHusky
150 bodů
6
Kocour v botách dostává slušné hodnocení 6/10. I když má film své okouzlující momenty, nedosahuje magického zážitku svých předchůdců Shreka. Přestože jsou Pussova šmrncovní dobrodružství příjemná, příběh postrádá hloubku a nedokáže diváky plně zaujmout . Úžasná animace a hlasový projev Antonia Banderase však propůjčují některé vykupující kvality. Celkově jsou to dobré hodinky, ale ne tak nezapomenutelné, jak by se dalo doufat.
Mysteriolord
144 bodů
7
Na dvojku to stopro nemá co se týká příběhu i postav, ale najde se zde něco fajn. Valda se svým twistem pobavil.
dolecm
41 bodů
5
Prumer, ktery nicim nezaujme. O to vetsi prekvapeni bylo pokracovani z 2022, ktere se stalo doslova kultovnim.