Machři

68%

Komentáře a recenze 33

Dle počtu bodů
psico
psico
1 671 bodů
7.5
Tahle sebranka komediantů mně fakt dostala. Hodně dobré obsazení, hodně legrace. Já jsem se u toho filmu prostě bavil. Ať už to byl Chriss Rock jako podpantoflák v domácnosti nebo Mistr Hollywood jako zbohatlík nebo Higgi jako týpek který se jen tak fláká a protlouká se životem. Každopádně to stálo za shlédnutí.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
Dokonalá komedie kluci velice pobavyli.Naprosto skvěly hlášky a obsazení tahle parta herců nezklamala a nenudila tak snad i druhý film nezklame a předčí očekávání.Děj byl také dobrý.
petr-hnyk
1 542 bodů
0
Už jen sledování traileru byla bolestivá záležitost a měl jsem pocit, že mi při tom umírají mozkové buňky. Nastává se mi často, abych hlavním hrdinům ze srdce přál, aby po těch pádech a úrazech začali jeden po druhém umírat...
michaela159
michaela159
1 045 bodů
9
Nejlepší komedie jakou jsem kdy viděla, smála jsem se pořád a pořád dokud film neskončil. Tohle je parta jak se patří. Skvělý děj a skvělý scénář, koukám se na to stále dokola a pořád se nemohu udržet smíchy. Tento film stojí za shlédnutí.
majk123
majk123
884 bodů
7
libovka
katik.m
836 bodů
8
Výborná komedie. Z filmu je hodně cítit, že se herci při natáčení bavili..že možná ani nic nehráli a často jen improvizovali..jednoduchej, hodně nenáročnej film, kterej ale pobaví a neurazí. Prostě fotrové se vracej do mladejch let..
  • Bezva sestava- Sandler+Rock+James+Schneider+Spade
Drixis
Drixis
366 bodů
6
Film je průměrnou komedii A. Sandlera. Pryč jsou doby, kdy jste se u jeho komedií lámali smíchy. Nápady prostě docházejí. Nicméně se jedná o slušnou oddechovku, pokud nechcete přemýšlet nad dějem. Zasmějete se, pobavíte ale to je asi tak vše, děj nula.