Legenda o Tarzanovi

62%

Komentáře a recenze 40

Dle počtu bodů
Milena107
729 bodů
5
Legenda o Tarzanovi není prvním filmem tohoto slavného příběhu o osudu malého chlapce někde v džungli a jeho návrat mezi lidskou společnost. Zde se nám objevil již zralý mladý muž v podání Alexandra Skarsgarda, který se již přizpůsobil životu ve městě, ale musí zpět do svého bývalého domova v džungli. Trošku nepravděpodobný příběh, ale hrdina je hezký, jak jinak.
KajkaFajka
KajkaFajka
723 bodů
7
Legenda o krásnom opičákovi ktorý si získal celou džunglu včetně mojej osobi. Nádherná a skvelá Margot Robbie ktorá je neohrozená a úžýasna tak že by so jí doma chcela mat také. Krásná príroda, nádherný ludia, no pár hnusných ludí, a překrásná zveirata v ich prostredií
Květka
Květka
711 bodů
8.5
Skvělý film. I přes všelijakou kritiku se mi tento dobrodružný film opravdu moc líbil. Tarzana všichni znají jako kreslenou postavičku z pohádky a tento snímek přivedl tuto známou postavu na jiné světlo.
  • Margot Robbie
  • vizuální efekty
  • záporné postavy
Bad
Bad
464 bodů
6
Už před filmem jsem neočekával žádnou revoluci, ale jen nadprůměrný příběh, který už byl několikrát zfilmován. Překvapil mě nový příběh, který bohužel zkazila akce. Podle mě akce začala brzy, protože pak už neskončila a o Tarzanovi jsem se toho moc nedozvěděl. Warcraft sázel na skvělé CGI a Legenda o Tarzanovi asi taky ( nebo se o to aspoň snažil ). Jak to dopadlo ? Špatně. Příšerně. Hnusně. Scénky se Spidermanem v pralese vypadají na dnešní dobu tragicky. Některá zvířata mohla být reálná, což mě osobně zklamalo, protože jsem se těšil na prales se zvířaty. Hlavní záporák má snad dobrý řetízek, ale to asi vše a k tomu jeho smrt. Byl zabit pářením krokodýlů. Nejtragičtější smrt záporáka. Poslední otázka scénáristovi: Odkud Tarzan umí všechny ty zvuky páření ( jenom páření ). Na dnešních filmech už bohužel není vidět ta snaha, protože všechno se teď dělá na počítači a to je škoda a někdy se to nepovede. Tady je tragický příklad. 60%
majhan
majhan
453 bodů
5
Tento příběh, je už hodně známý, ale nové zpracování může být velmi zajímavé a poutavé. Teším se na efekty a práci se zvířecími partnery. Doufám, že mne současná tvorba nezklame.Jsem zvědavá na výkony současných protagonistů, zda dají filmu nový rozměr a hloubku.
paniks
319 bodů
6
Nové zpracování, zajímavé. Návrat Tarzana do divočiny. Skarsgard (Tarzan) i Robbie (Jane)si odehráli své, výkony nic moc. Spousta povedených scén, ale i těch nepovedených. Akční scény málo napínavé. Přece jenom předchozí zpracování s Chr. Lambertem bylo lepší.
lucifrid
lucifrid
151 bodů
8
Krásná pohádka, při které není třeba nijak přemýšlet, člověk si ji prostě užívá. Povedení padouši, přicmrndávači, i Jane, kterou Margot zahrála dobře. Nádherná přídoda a skvělá kamera jsou velkým plusem, ale tím největším je samozřejmě Alexander Skarsgård. Stačí, aby se postavil, ty jeho necelé dva metry... K tomu jeho nádherné oči a vypracované tělo, ale to je samozřejmě jen bonus, důležité je, že mu toho Tarzana a lorda Greystoka věříte. Subjketivně pět hvězd, ale (když to zkusím) objektivě čtyři. Tohle jsem neviděla naposledy.
mevik
mevik
86 bodů
6.5
Legenda o Tarzanovi nově zpracovaná, akční scény málo napínavé. Děj je zasazen do historického dění v Kongu, kdy o jeho kolonizaci usilovala jak Belgie, tak Velká Británie. Vizuální efekty nic moc. Tarzan tak jen celou dobu běhá džunglí, kamarádí se s místními domorodci, snaží se zachraňovat svou Jane.
Smazaný uživatel
0 bodů
6
Nejlepší byli flashbacky z minulosti a moment kdy Samuel L. Jackson konečně doběhl Tarzana aby vzápětí musel skočit ze skály na stromy pod ní, kde následně zmateně pobíhal po větvích. Temnější tón filmu sluší, digitální efekty byli hodně dobré, pobavilo mazlení se lvy a kdykoli se objevili opice nehnul jsem ani brvou. Scény se zvířaty byli vůbec zajímavější než kterákoli scéna s lidmi. Mezi Tarzanem a Jane ta velká láska prostě cítit nebyla, George Washington Williams si vylévá duši i když to nikoho (a zvláště Tarzana) nezajímá a Leon Rome je prostě další padouch toužící po moci. Ale zahrané je to dobře. Shlédnout jednou za dva, tři roky v televizi... proč ne.