Mr. Nice

63%

Komentáře a recenze 5

Dle relevance
S
StudentPoint.cz
85%

I když je film poněkud klasickou biografií, na kterou se podíváte jen jednou za čas, musím kromě herců pochválit režiséra a scénáristu Bernarda Rosea za vychytávky i vtip dialogů a ozvučení Philips Glasse.

F
80%

Rhys Ifans se do role dokonale vžil. Nejenže je Marksovi hodně podobný, ztvárňuje ho tak přesvědčivě, že mu uvěříte, i když jste toho skutečného s pseudonymem Mr. Nice nikdy ani nezahlédli.

C
60%

Máte-li chuť na něco tuze britského a pokud vám nevadí z plátna nemizející Rhys Ifans, jistě skousnete i obehranost zápletky a minimum snahy přijít s něčím třeskutě originálním. V čase krize je holt jistější držet se osvědčeného.

F
60%

Jeho standardně natočené eskapády v kině ubíhají příjemně. Jen nezapomeňte, že v podstatě sledujete propagační show, natočenou podle Marksovými kamarády a obdivovateli podle jeho vlastního životopisu.

T
60%

Naštěstí je Howard Marks sympaťák až do morku kostí. A na závěr člověk s ne až tak velkým překvapením zjišťuje, že jemu podobným dealerům vlastně fandí – ne ze sentimentálního důvodu filmového zážitku, ale protože Howard si to prostě umí obhájit!