Paul

73%

Komentáře a recenze 41

Dle počtu bodů
saboter
saboter
3 564 bodů
8
Velmy slušně zpracovaná komedie která vás dotane homorem efekty i naprosto parádním zpracováním a konec konců nesmýte ji opravdu brát vážně protže je to zkrátka komedie a jak je jasné příběh je slabý zato konec až moc Spielberovský ale co byste čekaly od filmu kterej si stěchto filmů utahuje.
pantak
pantak
3 367 bodů
8.5
Ač nejsem fanda těchto filmů,tak u tohoto jsem se opravdu bavil.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
7
Na tenhle humor jsem už asi moc starej,nebo jsem už na jiný druh zábavy:vůbec jsem se podle očekávání nenasmál a dokonce mě i Mottola zklamal.Triky slušný a vydřené 3* jsou víc než slušné.Teenegeři budou spokojeni.... 70%
výfuk
výfuk
2 975 bodů
6.5
Řekni co se s Wrightem mohlo stát? Tento film byl znatelně slabější než Hot Fuzz a Shaun, jo Wright nezklame. Asi se na chvíli chtěli Pegg a Frost malinko osvobodit a to se jim i docela povedlo. Není to nic příšerného, ale také noc extra. Nová verze E.T. byla jenom odvárna a to jisté míry hlavně i nuda, téměř bez humoru. Krví se opět nešetřilo, jak jsme byli zvyklí již z prvních dvou filmů. Konec docela příjemný, ale spíše odvar jiných filmů ze setkání s mimozemšťany.
farb
farb
2 064 bodů
8
Vzhledem k absenci Edgara Wrighta jsem od Paula vlastně žádné zázraky nečekal, o to víc jsem byl překvapen. Nepovažuju se za nějákeho extra znalce sci-fi, ale mám tenhle žánr docela rád a "pár" sci-fi už jsem viděl. O to víc mě přisprostlý Paul s těmi svými narážkami bavil. Možná to není dokonalý film, který není pro každého, nicméně pravdou je, že jsem se letos v kině ještě takhle nepobavil. 8/10.
Vlastní názor
Vlastní názor
178 bodů
7.5
Jo, byl jsem spokojený, přesně na tenhle film jsem měl dnes chuť. :-) Mimochodem, v závěru Clive urve rukojeť u meče, v dalších záběrech je však meč vcelku. :-)
Smazaný uživatel
0 bodů
6
Sice jsem se ani jednou nezasmál, ale i tak má film něco do sebe...