Odpočítávání

72%
Odpočítávání
Plakát traileru

Nejnapínavější thriller roku hledá odpověď na otázku, jak daleko jsme ochotni zajít, abychom ochránili sebe a svou zemi. Když extremista a bývalý jaderný expert (Michael Sheen – Underworld) rozmístí ve třech různých městech nebezpečné výbušniny, protiteroristické jednotky se pouští do akce a brzy ho zatýkají. Umístění bomb však stále zůstává zahaleno tajemstvím. Čas do výbuchu se nelítostně krátí, proto agentka FBI Helen Brody (Carrie-Anne Moss – Disturbia) souhlasí s tím, že se do vyšetřování zapojí i tajemný vyjednávač známým pouze pod zkratkou “H” (Samuel L. Jackson – Dům na špatné adrese), jehož kruté metody obvykle slaví úspěchy. Mezi agentkou, vyjednávačem a teroristou se rozpoutává nelítostný boj o moc. To co následuje, je neuvěřitelné – a hlavně – nepředstavitelné!




Recenze: Odpočítávání

Kinobox.cz
80%

Odpočítávání funguje na malé ploše tak dobře, jak je to jen možné (z podobného soudku je třeba první Saw) a je zcela bez debat, že jde z řemeslného hlediska o dobře vystavěný thriller, který pokládá správné otázky. Pro mnohé diváky však bude forma odpovědí příliš drsná. Na podobný typ thrilleru je nutné mít žaludek.


Pete69
Pete69
29 898 bodů
6.5
Film stojí za to sledovat hlavně kvůli Samuelovi L. Jacksonovi.. ten je v roli sadistického vyšetřovatelé skvělý. Jinak jde o teroristicko-mučitelský film s ničím výjimečnou zápletkou. Zajímavý otevřený závěr ale divákovi monotónní tempo filmu také moc nevynahradí. 65%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Amerika a terorismus zase trošku jinak...Určitě zajímavý pohled na získávání informací tajných služeb, který působí až nechutně skutečně. Ale bez těch skvělých herců (tradičně Jackson a hlavně čím dál u mě oblíbenější Sheen) by to hodnocení bylo asi trošku nižší...Ti tomu totiž dodávají neskutečné emoce.. 7/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Komorní pecka s výbornými hráči v čele se Samuelem L. Jacksonem, který tuhle hru dokonale ovládl. Pozadu ovšem samozřejmě nezůstává ani Carrie Anne Moss a především Michael Sheen. tenhle film ve vás jen tak neprojde, budete se nad ním muset zamyslet a možná dostanete odpovědi, které s evám třeba vůbec nebudou líbit. Hodně odvážné a tleskám.

Dodatečné informace

Původní název:
Unthinkable (více)
  • USA Odpočítávání
  • USA Unthinkable
  • USA Adianoites praxeis
  • USA Ameaça Terrorista
  • USA El día del juicio final
  • USA Impensable
  • USA Nemyslimoe
  • USA No Limit
  • USA Немыслимое
Země původu:
USA
Rozpočet:
15 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné