Hon na čarodějnice

59%

Komentáře a recenze 39

Dle počtu bodů
kubas369
4 086 bodů
4
Popravdě nic moc N. C. a R. P. jako ustřední dvojice rytířů jsou ještě docela v pohodě a jde jim to pěkně od ruky. Čarodějnice/démon je také sympatická a ještě poměrné povedené vykreslení "temného středověku" jenže to je tak všechno co by se dalo považovat za kladné položky filmu. Zas to moje stokrát omylané jednou se na to zvládnete kouknout a ani se moc nudit nebudete ale dost pochybuju o tom, že by jste si to pustily ještě jednou. Pokud máte zájem o podobné filmy, tak mě docela zaujal Solomon Kane, který můžu s klidným srdcem doporučit.
saboter
saboter
3 564 bodů
8.5
Povedené fantasy se skvělými napínavými částmi.
Ombak_Penari
2 764 bodů
6
Celkem sympatický film. Vyzdvihl bych hutnou ponurou atmosféru, skvělou Claire Foy v roli čarodějnice, zbytek lepší průměr, který ovšem rozhodně nenudil. Dojem kazí celkem hnusné digitální finále, stejně jako u Solomona Kanea, ale to se dá odpustit. Byl jsem přiměřeně spokojen a bavil jsem se dobře.
harry456
harry456
2 437 bodů
5.5
Skvělé, konečně něco pro Cage!!!!!
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
7.5
Trošku se to nepovedlo.
Nevka
Nevka
1 503 bodů
6
Docela dobrý "historicky se tvářící" film, kterému hodně pomohli v hlavních rolích Nicolas Cage a Ron Perlman. Celou dobu si myslíte, že ta něžná dívka přece nemůže být čarodějnice! A měli jste pravdu! Není to čarodějnice! Je to démon! Ovládá mysl všech co se jí snaží dopravit na vymýtání. Avšak je tady překvapivý twist, který se tvůrcům docela povedl... Na jednu stranu - žádná pecka to není. Ale na druhou? O propadák se však taky nejedná.
hroufie
1 416 bodů
4
Slabý průměr.
siginho
siginho
649 bodů
9
Nejvíce mne dostal nečekaný konec . Rozuzlení je nakonec ale logické. Prima film. Docela jsem se při něm i bál :-)
  • Nicolas Cage
hofmi
hofmi
532 bodů
5.5
Mám Nicolase Cage rád a s ním i většinu jeho filmů, ale nějak se více a více propadá do průměru. Tento film patří k těm mírně lepším. Čarodějnice i další příšerky jsou propracované a Cage hraje svůj standard, snad jen kamera mohla být trochu na vyšší úrovni.
Stanulda007
Stanulda007
244 bodů
7.5
Nicolas Cage dlouho toužil po roli ,,Rytíře" až se mu to splnilo! i když říkal, že natáčení bylo nejhorší co mohl zažít (scéna s vlky) i tak se mu splnil jeho dávný sen! mělo to hlavu a patu a mě si tímto získal!