The Ward

56%
The Ward
Plakát traileru
Děj filmu se točí kolem mladé ženy Kristen uvězněné v ústavu, kde ji pronásleduje záhadný duch. Čím je hrozivá stvůra blíže, tim více si Kristen uvědomuje, že může být nebezpečnější než cokoliv, co si kdy dokázala představit.



Chrustyn
Chrustyn
43 674 bodů
4
Jas legendární hororové hvězdy Johna Carpentera upadá už dobrých 15 let a tímto nevýrazným hororem ho rozhodně znovu nezažehne. O peckách typu "Věc" nebo kultovní "Halloween" si od tohoto tvůrce, můžeme nechat zdát.
Spooner
Spooner
15 874 bodů
6
Carpenterův pokus o oldschool horor jako z 80. let, který skončil někde tak na půl cesty. Je pravda, že budování atmosféry Carpenterovi stále nedělá nejmenší problém a dokonce jsem i dvakrát leknul, což se mi u současných hororů moc nestává Ani příběh není z nejblbějších a ten konec docela potěšil. Pomalé tempo, které má ještě více navodit atmosféru, ale paradoxně filmu i dost ubližuje a zvláště v půlce jsem se dosti nudil. Mladé herečky navíc jsou, až na hlavní Amber Heard, dost protivné a nějakou tu pomalou bolestivou smrt jsem jim opravdu přál. Suma sumárum tedy nejde o nějaký hororový zázrak, ale o celkem příjemný carpenterovský návrat ke kořenům určitě ano. 60%
Rollman1
5 561 bodů
8
Filmy z různých blázinců a nějakých sanatorií přímo miluji, a to proto, že si zde můžou scénárista a rejža vyhrát jak s postavami, které mohou být nechutné, obskurní a temné nebo také s příběhem, kde se zde mohu dít různé věci. V tomto snímku to vzali sice trošku hopem a tak zde máme ten nejklišoidnější příběh, který ale není nejhorší a napravuje to skvělou atmosférou a vydařenou pointou. Amber Heard je prostě kočka a zahrála na výbornou. Můžu jen doporučit. Jedná se o nadprůměrný kousek.

Dodatečné informace

Původní název:
The Ward (více)
  • USA The Ward
  • USA Encerrada (The Ward)
  • USA The Ward - Il reparto
  • USA The Ward : L'Hôpital de la terreur
Země původu:
USA
Rozpočet:
10 mil. USD
Tržby:
5,34 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné