Včera v noci

66%
Včera v noci

Michael a Joanna jsou štastní novomanželé, dokud Joanna nezačne manžela podezírat, že ho až příliš přitahuje jeho atraktivní kolegyne Laura. Jejich manželství podstoupí těžkou zkoušku, když Michael odjede s Laurou na služební cestu. Joanna se toho rána navíc setká se svým bývalým přítelem Alexem a přijme jeho pozvání na večeři. Tak začíná dlouhá noc, která bude pro Joannu i Michaela opravdovým testem věrnosti... (oficiální text distributora)




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
9
Velice upřímný příběh v zobrazení vztahů, lásky a víry. Klidné pasáže doplněné příjemnou hudbou přinášejí jemné okamžiky událostí nesouvisle na sebe na pomezí hříchu, nevěry a zrady, ale stále neutuchající lásce. Zajímavé jsou i rozpravy a rozhovory na obou stranách o vztahu k partnerovi a o pocitu viny. S filozofováním se však nepřehání a tak vše zůstává pro laika srozumitelné a k zamyšlení. Je fascinující sledovat rozdíly mezi muži a ženami reagující na pokušení. Charaktery postav jsou nenáročné avšak cílené pro lepší uchopení daného problému. Emocionální romantický snímek dodává vkusnou podívanou zanechávající blažený pocit sebezpytování.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Skoro dokonalá konverzačka...skoro proto, že ta linie s Evou a Samem zas až tak skvěle nefungovala, a tak ten film vlastně odtáhla hlavně parádní Keira s pro mě neznámým G. Canetem...Tahle prvotina Massy Tadjedin je rozhodně velkým příslibem do budoucna...8/10
Riverdon
Riverdon
7 386 bodů
10
Velice emotivní a současný film s výborně obsazenými herci.Opravdový stereotyp, který nastal po letech ve vztahu dvou lidí. Rozhodování nad nevěrou a žhnoucími dialogy Vás vtáhnou do děje, až se přistihnete, že se sami rozhodujete, jak by jste se v danou chvíli zachovali.
  • herecké kvarteto
  • komorní kamera

Dodatečné informace

Původní název:
Last Night (více)
  • Francie Včera v noci
  • Francie Last Night
Země původu:
Francie, USA
Rozpočet:
7 mil. USD
Tržby:
7,64 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Včera v noci je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch