Defendor

70%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 285 bodů
6
Bohužel strašně špatně gradované. Nápad dobrý, s herci by šlo taky dělat víc, ale neumí se to ani trochu prodat a ke konci je to už jen odhadnutelná nuda.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Zajímavé (skoro až psychologické drama) o týpkovi, který se snaží jako superhrdina Defendor nastolit ve svém městě spravedlnost. Pod tou slupkou komixového hrdiny se ale skrývá křehký, naivní, trošku myšlenkově pomalejší chlápek, kterému prostě ne všechno vyjde, tak jak by asi chtěl. Dost často vám ho bude líto, ale rozhodně mu budete fandit. To je do jisté míry zásluha i Woodyho, který si tady opět střihl nezapomenutelnou roli a potvrzuje svůj veleúspěšný rok. "Existuje 8 způsobů, jak se dostat z téhle budovy. Použiju vchodové dveře"...7.5/10
kubas369
4 086 bodů
8
Takovej hybrid něco mezi Forrestem Gumpem a Kick-Ass a zas mě to neuvěřitelně bavilo. Woody je sice nehoráznej dement ale taky je nehorázně vtipnej i když ten vtip je tu schován pod maskou vážnosti. Takovýhle filmy mě prostě berou a tady k dokonalosti chybý doopravdy málo. Nezbývá než začít skandovat WOODY WOODY!
Martrix
Martrix
2 449 bodů
7
Amerika je země, kde se může stát opravdu cokoliv. Není to kvůli relativnímu bohatství a není to ani výsledek neustále deklarované demokracie. Je to především díky vysoké koncentraci idiotů, pomatenců, úchylů a kriminálníků. A protože je život v takovém prostředí pro lidi, kteří se snaží žít normálně velmi frustrující, zrodili se Superman, Batman, Spiderman, Ironman..., kteří jakožto zástupci utlačovaného lidu vzali právo do svých rukou. Ono se není čemu divit, když na policii, či politiky se nedá spolehnou; často se na bezpráví aktivně sami podílí. A stejně tak není překvapující, že tito hrdinové inspirují obyčejné lidi, jenž se rozhodnou se zlem zatočit pěkně po staru, v duchu rčení, jak se do lesa volá... . A evidentně se tento námět filmařům zalíbil, protože následoval Zelený sršeň a vynikající Kick-Ass. Defendor je z těchto tří filmů asi nejméně zábavný, nicméně má spoustu dobrých chvilek a dokonce i jakýs takýs lidský přesah. Navíc je Woody v roli Arthura opravdu vynikající. Bez problému jsem mu uvěřil, že je schopen vyrazit do boje s padouchy pouze s kuličkami, nasranými vosami a skobičovkou. Úsměv a lehký nadhled však vzal za své při opravdovém střílení a konec filmu, byť byl nevyhnutelný, vyznívá poněkud rozpačitě. Za tím dobrem které sálá z Arthurovy postavy, je opět cítit ten americký smrádek, který udělal z Defendora průzkum veřejného mínění, zda nechat idioty bojovat za "normální američany", nebo zda to raději nechat být. Což je velká škoda, protože Defendor v sobě má náznaky mnohem silnějšího příběhu.
jan-beran
10 bodů
10
Jeden z největších superhrdinů co kdy filmové plátno spatřilo! Rozhodne stoji za pozornost!
  • Superhrdina jak ma byt!