Hory zalité krví

52%
Hory zalité krví
Plakát traileru
Ten příběh jste určitě slyšeli. Vypráví o nejkrvavější, nejkrutější vyvražďovačce, která vznikla v 80. letech, ale záhadně zmizela. A jsme v současnosti: trojice hororových fandů hledá tajné místo, kde se film točil a doufá, že tu najde jeho kopii. To, co objeví, je fakt, že tajemný krvák je víc než jen film. Je skutečný. A oni jsou jeho nejnovějšími hvězdami. Hory zalité krví přicházejí s úplně novým rozměrem hrůzy, protože zděšení filmoví nadšenci musí vzdorovat šílenému vrahovi, který nosí zdeformovanou masku dětské panenky. Ale moment, Babyface je přece jen filmová postava, ne? Ne. On žije. Čeká. A těší se na setkání s fandy, kteří zemřou – pomalu, krutě, otřesně – pro jeho umělecké dílo. Rozjeďte kameru! (oficiální text distributora)



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3.5
Snímek má na 80 minut velmi pozvolné tempo,ale ve chvíli kdy dojde k první vraždě se snímek docela slušně rozjede a pak už je to jen o množství krve a morbidních záběrech. Herecké výkony jsou spíše směšné,ale já je beru jako nucené zlo obětované na úkor masakru,který nastane.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Neskutečně zábavný film. Teda původně jsem ho sice chtěl hned hodit do odpadu...Ale jelikož je ten jeho komediální potenciál větší než u posledních filmů Martina Lawrence, tak si alespoň tu hvězdu zaslouží.. Plus za závěr, kdy se dovíme kdo je BabyFace a pravdu o jeho rodince. To je vskutku scénaristický zážitek :) PS. není většího klišé, než když se dva herci baví o natočení horroru a o vyvarování se různých klišé...2/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Úvodní scénka s nůžkama mezi titulkama celkem nechutně dobrá. Nouze o sprostá slova a surové "kozy" zde není. Podobnost Pátku třináctého a Krvavého Valentýna čistě náhodná? Pravděpodobně se těmito tituly někdo inspiroval. Jde o naprosto klasickou a účinnou vyvražďovačku typu; partička mladých lidí + jeden pošahaný maník v masce = likvidace jednoho po druhém alias výše zmíněné tituly. Jednoduchý děj a pokus o nechutnosti a zvrhlosti zde trochu pokulhává. SAWu a Hostelu (co se brutality týče) se to nemůže rovnat. Jako klasika žánru u kterého se dá i trochu bát, ucházející.

Dodatečné informace

Původní název:
The Hills Run Red (více)
  • USA Hory zalité krví
  • USA The Hills Run Red
Premiéra v ČR:
11. 7. 2019
Země původu:
USA
Čeština:
Hory zalité krví je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch