Otčím

57%
Otčím
Plakát traileru

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David(Dylan Walsch) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (Oficiální text distributora)




Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4.5
Dějově dobře situovaný thriller s rafinovaným psychopatem. Nevím ale film mě nijak nezaujal, je takový neslaný nemastný, přízemní a nezajímavý. Napětí se ztratilo a působí jako levný 'B' film.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Nedivím se tahu českých distributorů, že tento snímek poslali rovnou na DVD. Důvod je jasný. Už jen přečtení krátkého popisu děje naznačuje, že jde o velimi průměrný, ale především spíše televizní námět. Po shlédnutí snímku jsem měl velice smíšené pocity, protože jsem se nudil, ale zároveň i bavil. Mojí teorií je, že kdyby se režie ujal zkušenější režisér, který by danou látku dokázal natočit mnohem více poutavě, tak by i tak nešlo o bůhvíjaký trhák, ale rozhodně by se zařadil mezi lehce nadrpůměrné thrillery podobného ražení. Přesto všechno se dostávám k tomu hlavnímu, a to je hlavní postava a k herci, který jí ztvárňuje. Dylan Walsh je především seriálový herec, který mě osobně moc nezaujal jak v NIP TUCK, tak ani zde ne. Je mi jasné, že tvůrci asi neměli moc na výběr, škoda. Vidět v této roli někoho, kdo by dokázal zahrát tak komplikovanou postavu, kterou hlavní postava tohoto snímku rozhodně byla, možná i to by byl další bod k dobru. Celkově to není vyloženě špatnej film, ale režie selhává a herec v hlavní roli taktéž.
kery-
kery-
3 671 bodů
4
Nevim jestli je to pořád tím, že Disturbia mě hodně oslovila, ale tohle mi prostě nic moc neřeklo..Atmosféry mi naopak (narozdíl od zdejších) přijde hodně pomálu, taky škoda že už od prvních nájezdů kamery je jasné k čemu to povede. Díky tomu atmosféra vydrží zhruba tak prvních 15 vteřin snímku. Co mi ale vadilo nejvíc byly neuvěřitelné stupidity v příběhu - pokud to shrnu, tak 3 vraždy, vše ho usvědčuje, ale stejně si dál vesele pobíhá okolo. Jediné co ušlo bylo ústřední duo a Amber Heard bych i nadále š*kal. Slabší 2*, 60% nepochopím...

Dodatečné informace

Původní název:
Otčím (více)
  • USA Otčím
  • USA The Stepfather
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
20 mil. USD
Tržby:
31,2 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch