Ledové ostří

68%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Americká romantická klasika,která k sobě spojila dva rozdílné světy (čti sporty) a oni si k sobě dle očekávání najdou cestu. Je to sice obrovské klišé,ale své kouzlo Ledové ostří rozhodně má. Herci jsou sympatičtí a chemie mezi hlavním duem funguje výborně. Přesto raději sáhnu po filmu Ledově ostří.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6
Překvapivý malinký kanadský filmeček, který je pro mnohé lidi kultovním a dočkal se hned několika pokračování. Hlavní hrdina je sympatický hokejista, který se už nemůže vrátit na bruslích na led a tak se stane krasobruslařem a zabouchne se do své kolegyně. Je to romanťárna, červená knihovna, ale i to se musí umět. Tohle se povedlo.
JosefTomas
JosefTomas
9 035 bodů
7
Reprízou možná trochu ohrané, ale celkově velmi příjemné. Ledové ostří sice neumí moc překvapit, ale paradoxně to od něj nikdo nikdy nechtěl. Je v podstatě nevýrazný, za to však plně funkční kýč, jehož největší trumf je bezesporu hlavní duo protagonistů. Rozkošná Kelly na Sweenyho vycení "zoubky" hned od začátku a ten ji i diváka vždy uzemní svým charismatem. Ta jiskra mezi nimi se přenesla i do projektu samotného a je příjemné u toho být.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
v cesko slovensku kultovka, hlavne vdaka nove a diere na trhu a hlade po americkych romantickych komediach ktore v minulom ceskoslovensku chybali a ked uz sa nejake vyskytli nikdy neboli z tak zaujimaveho prostredia ako hokej a krasokorculovanie (chalani sa vidia v sweeneyim a jeho kukuci a dievcata urcite neodolaju krehkej ale ustipacnej moire kelly)... reziser glaser po running manovy otocill kormidlo o 180 stupnov a urcite bol ocareny stanicou MTV a vtedajsimi klipamy, lebo polovica filmu je v podstate len videoklip (same montaze za zvukov vtedajsich hitoviek!) s miestami otravnymi spomalovackami... v porovnani s dnesnymi romantickymi komediami pre mladych je to dost nevinne, ale ma to stale svoje caro a hlavne will ferrell okopiroval cely dej do svojej komedie blades of glory (vratane nebezpecnej piruety)...
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
8.5
Prosim neberte mne uplne vazne, ale do tohohle filmu jsem uplnej magor. Mozna jsem nebezpecnej romantik, nebo spatnej filmovej kritik, ale v zebricku mych oblibenych filmu je Ledove ostri na jednom z celnich mist. Jiskra mezi hlavnimy hrdiny by se dala krajet ba mozna merit voltmetrem. Pribeh je svizny, nikam neuhyba a nenudi. Po priblizne petadvacatem zhlednuti teto filmove lahudky mohu zodpovedne prohlasit ze se nebojim film nikomu doporucit a kazdemu kdo se chysta na jeho zhlednuti preji sqely zazitek......
nikol125
nikol125
2 781 bodů
8.5
Skvělý romantický i komediální film. Příběh je skvělý a zajímavý. Prostě opaky se k sobě nejvíc hodí. :)