Jackass

71%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
9
Je neskutečný,že se někdo dokáže uživit (a to až až) tím,že ze sebe udělá naprostého debila na veřejnosti,nebo že si bude působit dobrovolně bolest. Tímto si nechci stěžovat,ale právě naopak. Copak není k smíchu cizí neštěstí? To je právě to co lidé chtějí a Johnny Knoxville to moc dobře ví a využil toho víc než na 100%. Tihle šílenci mě dokážou vždycky překvapit a pobavit něčím originálním a obvykle i nechutným a já se bavím rád,takže palec hore.
Fingon
16 886 bodů
8
Banda idiotů horších než Beavis a Butthead dohromady, kanální fórky, prostě co chtít víc?
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
10
Kultovní záležitost, co sem jel na MTV. Hrozny, jak ten čas letí 😔
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7
Tohle bylo pro nás do té doby něco naprosto nevídaného, když jsme si to potají pouštěli u kamaráda na jednom z prvních dývýdýček, které si jeho rodiče vypůjčili z půjčovny(asi kolem roku 2003). Šílené kousky party flákačů, které je nakonec proslavily.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Klasika, kterou sledoval skoro každej. Většinou jsem to hledal jako videa na youtubu a na různých webech. To byly časy. Pak jsem postahoval všechny filmy i seriál a kouknul na to a pořád je to prdel. Už né taková jako za mlada ale pořád se tomu zasmějete a někdy vás to i bolí za ně. Prostě klasika, která neomrzí.