Nový Batman bude k vidění jinde než na domovské platformě. Láká na velmi zábavnou akci

Nový Batman bude k vidění jinde než na domovské platformě. Láká na velmi zábavnou akci
Merry Little Batman | Warner Bros.
Spolupráce DC a Amazonu se zhmotní v příběhu o synovi Bruce Wayna jménem Damian, který pochopitelně chce jít v otcových šlépějích a bojovat se zločinem. A k tomu bude mít šestiletý chlapec záhy příležitost. Batmana povolá Liga spravedlnosti a Damian se ocitne sám doma. Následně bude muset ochránit Gotham před zločinci, kteří se nepokusí o nic menšího než o zničení Vánoc.
Merry Little Batman: trailer | Amazon Prime Video
Dvouapůlminutový trailer láká na pořádně odbrzděnou zábavu, v jejímž středu je Damian pokoušející se obout tátovy boty; respektive celý batmanovský oblek. Musí se pokusit ochránit nejen rodinné sídlo, ale celé město před zlotřilými plány superzločinců, což pro šestiletého caparta jistě nebude jednoduchý úkol. Vzhledem k tomu, že se jedná o humorné dobrodružství pro celou rodinu, pravděpodobně se o něj až tak moc bát nemusíme.
Dáreček Batman
Dáreček Batman
65%
Projekt spadá mezi rozsáhlejší plány DC a Amazonu, tyto společnosti totiž už natáčejí další animák Bat-Family. Amazon Prime se už letos na jaře chopil animovaného seriálu Batman: Caped Crusader. Všechny tyto batmanovské projekty se podle webu Collider měly původně objevit na platformě HBO Max, která spadá stejně jako DC Comics pod značku Warner Bros. V rámci úspor však HBO Max řadu projektů zrušilo či přeprodalo, a tak se pro tato vedlejší netopýří dobrodružství stal novým domovem právě Amazon Prime.
V hlase Bruce Wayna poznáte Lukea Wilsona, Alfreda nadaboval James Cromwell, Jokera David Hornsby a malého Damiana Yonas Kibreab. Jedná se o celovečerní režijní debut Mikea Rotha, který je dosud nejvýrazněji podepsaný jako režisér, scenárista i producent chváleného animovaného seriálu Normálka (2010–2016).
Merry Little Batman
Merry Little Batman | Warner Bros.
Zařadí se Merry Little Batman mezi nejlepší animované snímky, jež jsou na platformě Amazon Prime k vidění? Můžete se podívat na náš žebříček a zjistit, s kým vším se bude muset netopýří rodinná novinka popasovat.
zdroj: Collider